Foto van een Fendt 828. Paar week terug 2 week op een grote akkerbouw/veehouderij in Oost Duitsland doorgebracht. Hier reed ik op deze trekker met een beco 3 asser. Door de droogte was de aardappel op

Fendt 828

+2
TTolner
Foto van een Fendt 828. Paar week terug 2 week op een grote akkerbouw/veehouderij in Oost Duitsland doorgebracht. Hier reed ik op deze trekker met een beco 3 asser. Door de droogte was de aardappel opbrengst laag.

Reacties

+2
MaxxuM4ever
Super mooie kipper met zo’n hoog laag schot. Hoe laag is laag in Bahrendorf?
Lijkt me ook nog wel eens mee mooie ervaring maar gezin laat het niet toe. Als je meer foto’s hebt, schroom niet ze te posten of anders een mooie reportage op agrifoto.nl.
+1
TTolner
@MaxxuM4ever normaal valt er daar zo'n 500mm per jaar. Dit jaar zaten ze op krap aan 300.
Normaal gesproken doen ze 18 hectare per dag, nu op deden ze op de onberegende percelen ongeveer 25 hectare per dag.
1 perceel van 167 hectare stond zon beregenings pivot, deze was bijna 900m lang. Dat perceel had ook een goede opbrengst.
MaxxuM4ever
@TTolner kunnen beregenen is daar dus ook goud waard net als hier.
+1
TTolner
@MaxxuM4ever Ja zeker, dat gebied had de beste landbouwgrond van heel Duitsland, ze zijn ook goed aan het investeren in het aanleggen van putten en regen installaties.
MaxxuM4ever
@TTolner 100 punten grond, ooit wil ik er eens een potje van in mijn vitrine kast
TTolner
@MaxxuM4ever Ja hele vruchtbare grond, is een mix van leem en zwarte grond, beetje bruinachtig. ook erg plakkerig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 828 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!