Foto van een John Deere 6155R van Kraakman BV (Middenmeer) ×Waar ik voor januari dit jaar nog nooit op de huidige Kraakman vestigingen, op de 4 ex de Kok na, was geweest kon ik gisteren nr 8 afstrepe

John Deere 6155R

+2
Jotke
Foto van een John Deere 6155R van Kraakman BV (Middenmeer) ×

Waar ik voor januari dit jaar nog nooit op de huidige Kraakman vestigingen, op de 4 ex de Kok na, was geweest kon ik gisteren nr 8 afstrepen. Na Maasdam, Zuid-Oost Beemster, Middenmeer, Lieshout, Biervliet, Wolphaartsdijk en Koudekerk aan de Rijn( eerder op de dag) was gistermiddag Hillegom( en de loods in Lisse) aan de beurt.

In Hillegom stond deze John Deere 6155R te pronken langs de showroom.

10/11/2022, Hillegom.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6155R en hebben de trefwoorden poseren , john deere , johndeere , 6r , john deere 6r en kraakman bv geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!