Foto van een Caesar 3512. Foto is geplaatst door oldtimergek op 12-11-2022 om 13:25:57, met 7 reacties.

Caesar 3512

+4
oldtimergek
Foto van een Caesar 3512

Reacties

+3
MF 2725
Schitterende Caesar kraan.
+1
GerbertXL
Prachtig, bij een ander 😁
newholland6640
@GerbertXL waarom bij een ander?
+1
GerbertXL
@newholland6640 Ik heb teveel drama verhalen gehoord over ceasar. Complete machines afschrijven omdat onderdelen te duur of onverkrijgbaar zijn, dat werk. Plus dat het formaat niks voor mij is, ik wil een zo klein mogelijk uitzwaai en een stelgiek.
Maar het is een unieke machine met grote banden, en de ze liepen hier viel in het verleden, daarom heb ik een zwak voor.
Ik kan prima van machines genieten zonder dat ik de eigenaar ben.
+1
catfan55
@GerbertXL Die verhalen heb ik meer gehoord ja. Bij ons in de buurt zag je ze ook geregeld maar ik weet van een paar dat ze uit pure wanhoop ingeruild (lees weg gegeven zijn) voor andere merken om exact die redenen. Maar net wat je zegt, het is voor mij iets van een jeugd sentiment om te zien.
NH-Ford
@GerbertXL compleet mee eens... heeft toch iets speciaals van vroeger uit.
Reden hier ook, eentje een moerasuitvoering met smal frame en 900's, ding kon overal komen. En andere deed veel maaikorfen, dubbellucht, verlenggiek en gaan.
Reed er ook zo mee naar Delfzijl, mechanisch, 50 kmh, iedereen achter je laten... maar kuubs verzetten etc.. da ga nie 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Caesar 3512 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!