Foto van een Seko Voermengwagen. Foto vanaf de camera in de stal. Bij gebrek aan werkende weeginrichting en niet zo vaak voeren wel handig om egaal te verdelen. De stal hangt toch vol met cameras, is

Seko Voermengwagen

JoramH
Foto van een Seko Voermengwagen. Foto vanaf de camera in de stal. Bij gebrek aan werkende weeginrichting en niet zo vaak voeren wel handig om egaal te verdelen. De stal hangt toch vol met cameras, is altijd wel een die in de kuip kan kijken😇
+3
T60401
@JoramH waar zit je op deze aardbol want je loopt nogal wat voor in de tijd. 😂
+6
J asper
@T60401 Had liever werkende weeginrichting dan zoveel camera’s 😜🤣
+2
T60401
@J asper Ik heb geen van alle. Kan het ook niet kapot gaan. 😜

Reacties

+1
NH-Ford
Heb je echt heel de stal in beeld met camera's? Speciale reden voor?
+1
casejxu
@NH-Ford hij verkoopt ze👌
+4
dx11
@NH-Ford dan kan hij tijdens een verkoopadviesgesprek zeggen 'ik heb hem zelf ook'
+3
NH-Ford
@dx11 ow verrek, ja wel eens gelezen🙈
Ik stop al😅
Dan zeg ik als lmb'er, camera op machine is beter...
JoramH
@NH-Ford Ben ik wel mee bezig maar wil de camera op de machine via het gps scherm en dat is nog wel wat gedoe om de juiste pinlayout te achterhalen. Is daarnaast ook een ekstra stekker met aan en afkoppelen en dat doen we dagelijks.
NH-Ford
@JoramH Zijn ook mooie draadloze setjes, in elke trekker een vast scherm monteren, elke machine heeft altijd ergens wel 12v, hoef je ook geen extra kabel los te koppelen. Oke, via je trekkerscherm gaat dan niet.
+2
mf 6150
Wel egaal lossen maar je hebt eigenlijk geen idee wat je nu aan kg product laadt dan? Wel mooi zo, zuiver beeld
dx11
@mf 6150 als je altijd een heel blok lasagnekuil laadt, een half blok maïs en een kruiwagen krachtvoer dan kan het prima hoor? Al geef ik wel toe dat ik mijn weegsysteem wel snel miste toen hij stuk ging
mf 6150
@dx11
Zo voerde mijn vader ook, 2 bakjes mais, bakje dit bakje dat. Maarja wat is een bakje he? Stamp vol? Mais compleet los of nog in brokken? Kan je vertellen dat er toen behoorlijk verschil in zat. Zal vast goed gaan als je met een kuilsnijder altijd dezelfde volle blokken snijd.
+2
JoramH
@mf 6150 Nee, maar hebben al heel lang geen weging. 2 bakken perspulp aangevuld met kuil en een beetje hooi afhankelijk van de mest. Nu aangevuld met vers gras, is niet het meest ingewikkelde rantsoen. Krachtvoer volledig in de melkrobot.
mf 6150
@JoramH
Ahja, lekker simpel dus👌
+1
CaseCS130
Leuk artikel had je in de melkveehouderij techniek.
+1
JoramH
@CaseCS130 ik heb de definitieve versie nog niet gelezen, maar hij is gepubliceerd dus:)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Seko Voermengwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!