Foto van een Renault 145-54 folder en sticker. De folder kreeg ik toen ik een jaar of 13 was bij een dealer dicht bij waar ik woon .die dealer( van hoeywegen beveren waas) ging toen met pensioen, het

Renault 145-54

+16
stijn-de-bock
Foto van een Renault 145-54 folder en sticker. De folder kreeg ik toen ik een jaar of 13 was bij een dealer dicht bij waar ik woon .die dealer( van hoeywegen beveren waas) ging toen met pensioen, het was echt nog zo'n ouderwetse garage zoals je ze vandaag alleen nog in een museum ziet.ik herinner me het nog alsof het gisteren was.de folder is dus de eerste renault folder geweest die ik kreeg,ondertussen zijn het er al enkele honderden.

Reacties

+8
Wimariete
Prachtige foto, Prachtige trekker maar een bijzondere kantel ploeg. Dit ken ik alleen van de 1 of 2 schaar ploegen.
+7
Rondeutz06
Prachtige folder, maar de herinnering is nog mooier
+4
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Rondeutz06:
maar de herinnering is nog mooier

Mee eens, een mooie herinnering die ene folder.
+6
a3vandiejen
Wat zijn het ook mooie trekkers.
+4
Towaberg
@a3vandiejen en met een aparte look👌
+4
a3vandiejen
@Towaberg Ja dat zeker, vindt het ook prachtige cabine's.
+3
stijn-de-bock
Ik heb hem ook in het klein

(klik om te vergroten)

Siku

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 145-54 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!