Gezien in het Automuseum in Melle, de eerste auto's en tractoren waren een voorzetting van de toen gebruikte paardenkoets,  het was dezelfde basis als de koets, er was alleen een motortje en stuur opg

De eerste stap van paardenkoets naar auto/tractor

+2
Grasbaal
Gezien in het Automuseum in Melle, de eerste auto's en tractoren waren een voorzetting van de toen gebruikte paardenkoets, het was dezelfde basis als de koets, er was alleen een motortje en stuur opgezet en rijden maar. Ben benieuwd hoe de toekomstige tractoren er in de toekomst uit zien. De huidige autonoom werkende zijn ook een voortzetting van wat nu gangbaar is. Hoe lang zal het duren totdat er geen stuur en stoel meer inzit?

Reacties

Grasbaal
Deze innovatie was van 1895

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de en hebben de trefwoorden oldtimer , innovatie , autonoom en autonome voertuigen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!