Wat is het toch een heerlijkheid zo'n  vlakraam. Foto is geplaatst door steven-akker op 04-12-2022 om 11:45:30, met 6 reacties.

Cat M315D

+1
steven-akker
Wat is het toch een heerlijkheid zo'n vlakraam

Reacties

fresheliciouss
Kunnen machinisten binnekort nog uit te losse pols nivelleren? 😄
+1
steven-akker

(klik om te vergroten)

Ik denk dat ik het met bak ook nog aardig kan
fresheliciouss
@steven-akker mooi zo ! ik zou nooit durven beweren dat je het met de gewone bak niet kan hoor.. maar als het soms makkelijk kan, gaan we de moeilijkere weg miss af en toe links laten liggen..
bv, zaaien op gps, wat een bederf.. en als de de gps even niet werkt, kunnen we plots niet meer recht rijden 😄 😄 😄 (spreek uit ervaring 😅
+1
steven-akker
@fresheliciouss ik snap jou punt en ik weet ook dat je dat gekscherend bedoelde ,en ben het met je eens dat we de makkelijkste weg tegenwoordig altijd pakken tenminste hier in het noorden wel,en inderdaad valt bijvoorbeeld de GPS uit dan kunnen we opeens niks meer
Mdbm
@fresheliciouss Jullie rijden er daarna met de kilverbak over 😋

Ik vind het knap gemakkelijk, zo’n vlakraam. Zeker op die 5 tons Kubota. Daar krijg ik anders niets deftig mee gemaakt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Cat M315D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!