Foto van een Steyr Meerdere. Met de Multi al nieuwe aanwinst was het ook tijd voor een nieuwe team foto.

Steyr Meerdere

+6
steyrTom
Foto van een Steyr Meerdere. Met de Multi al nieuwe aanwinst was het ook tijd voor een nieuwe team foto.

Reacties

CaseCS130
In plaats gekomen van de 9090M? Wat vind je er van tot nu toe in vergelijking met de 9090m?
+1
steyrTom
@CaseCS130 jup de 9090m is ingeruild. Nog niet echt veel mee gedaan maar heeft meer versnellingskeuze en dat bevalt me wel. Ook het extra comfort door elektronische koppeling, rij richting wisseling en de cabinevering. Front pto mis ik nog wel.
CaseCS130
@steyrTom Ja die versnellingkeuze en vooral de powershuttle is een mooie vooruitgang. Motorisch lijkt het me niet snel meevallen met dat kleine blokje, dat is bij de 9000M juist het sterkste punt. Maar heb er nog nooit mee gewerkt, misschien valt het mee.
+1
Baltus_steyr
Nette vooruitgang zo!! Is dit een nieuwe Multi 4110? Ik ben laatst nog wezen kijken naar een multi 4100. Nette trekker wat soepel liep. Maar voor ons net aan de lichte kant, en ik ben bang dat ik er op achteruit ga vergeleken met de 9094.
+1
steyrTom
@Baltus_steyr Bedankt. Is een 4095. Gebouwd in 2015 en 2016 in gebruik genomen zo ik het in de papieren terug kan vinden. Zit allemaal net wat meer op en aan wat de besturing soms wat complexer maakt. Stuurt wat scherper maar voor de rest kwa bouw grote wel redelijk gelijk aan de voorganger.
+1
Towaberg
Proficiat met je aanwinst! Mooie foto 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Steyr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!