Foto van een Mecalac 10msx.Eerste uren gemaakt met de gmt velkop. Werkt super, nu al schik mee.. Foto is geplaatst door jim353 op 12-12-2022 om 18:39:57, met 9 reacties.

Mecalac Onbekend

+5
jim353
Foto van een Mecalac 10msx.
Eerste uren gemaakt met de gmt velkop. Werkt super, nu al schik mee.

Reacties

+2
husky
Dat ziet er goed uit, blijft de kraan wel een beetje stabiel?
+3
jim353
@husky Ja dat gaat goed. Maar je moet niet vergeten de vergrendeling van het knikpunt aan te zetten. Verder valt me dat niks tegen. Elsen op 4 mtr afzagen gaat heel mooi. En vervolgens de onderstam afzagen en wegleggen.
+3
Albert Peters
Ziet er goed uit
Towaberg
De vooruitgang, vervangt de houthakker!
jim353
@Towaberg yep. Was al wel langer een wens. Maar het moet ook kunnen. Gelukkig de "echte" bomen met de husqvarna vellen 💪😉
+1
Towaberg
@jim353 blijft mooi werk 😉
RobVolvo
Kan je de klem horizontaal trekken met een cilinder? Of moet je hem er met een slingerworp omheen mikken?
+1
jim353
@RobVolvo Ja. Klem heeft een tiltfunctie. Kun je rechtop zetten en zakt uit zichzelf weer af. Staan wel filmpjes op youtube.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Mecalac ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!