Mijn foto Hebben ze gebruikt als kerst kaart op het werk.. dan kan die ook wel op tractorfan 🍻🍻🍻

Kerstmis πŸŽ…πŸŽ…πŸŽ…

+5
JD 6110
Mijn foto Hebben ze gebruikt als kerst kaart op het werk.. dan kan die ook wel op tractorfan 🍻🍻🍻

Reacties

+2
john deere 8360r
Ook een fijne feestdagen en een gezond 2023 gewenst
+1
JD 6110
+2
Jotke
Hetzelfde!

Altijd mooi als je foto's( met toestemming) door een bedrijf gebruikt worden!πŸ™‚
+1
JD 6110
@Jotke scheelt weer dat het van me eigen werk is 😜😜
+1
Jotke
@JD 6110

Haha inderdaad.

Zo heeft van mij jarenlang een foto als profielfoto geschitterd op de Facebook pagina van Geert-Jan de Kok. Ook meerdere foto's in berichten op hun pagina en nu een op hun site bij historie( Paus shovels).

LMB Den Otter en vroeger Jamo hebben ook foto's van mij geplaatst( die ik zelf op verzoek gestuurd had), bijv van de introductie avond voor dealerpersoneel van de Kok, Den Otter, Jamo en Staadegaard van de JD 8000 serie hakselaars in 2014 waar ik bij mocht zijn omdat ik de dag erna niet bij de demo kon zijn.

Reyrink Diessen heeft ook meermaals foto's van mij gedeeld op hun Facebook en Gebr Vingerhoets ook en die hebben er nu 2 in hun kerstkaart verwerkt.

Opt werk zijn ook wel eens foto's gebruikt van mij. Blijft mooi en eervol!
+1
JD 6110
@Jotke ja inderdaad . Sommigen hebben er kijk op om goede foto's te maken uit een goede hoek. Van de 100 foto's is er ook altijd maar 1 mooie. Heb ik vaak πŸ˜‚
+3
a3vandiejen
Fijne feestdagen, en gezond 2023.
+2
JD 6110
@a3vandiejen

Het zelfde 😎
+1
a3vandiejen
@JD 6110 Dank je.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6215R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!