Foto van een Case IH Puma 210, 6 schaar demo bovenoverploeg van kuhn proberen.. Foto is geplaatst door wilbert-van-de-streek op 25-12-2022 om 15:25:38, met 11 reacties.

Case IH Puma 210

+2
Foto van een Case IH Puma 210, 6 schaar demo bovenoverploeg van kuhn proberen.

Reacties

reinder-mf
Kroes farm?
+1
@reinder-mf ja klopt
+1
valmet6400power
En wat was de ervaring vergeleken met in de voor rijden? Trekker is aardig aangekleed om hem te kunnen trekken zo..
@valmet6400power ploegt wel mooi, alleen met in de voor rijden heb je wel meer grip, nu is dat bij deze trekker het probleem niet maar denk dat je op enkellucht daar nog wel eens een probleem mee kunt krijgen. Stond nu ook nog wel eens met 8 wielen te slippen. Voor het mooie zouden de achterwielen iets verder naar binnen moeten staan rijd nu met wiel net langs het geploegde. Nu ploegden we hier ook op 35 cm ongeveer dus daar heb je ook nog wel iets trekkracht voor nodig. Ploeg had nog wel een paar kinderziektes dus daar werd je af en toe een beetje flauw van.
valmet6400power
@wilbert-van-de-streek
Dat is een eerlijk verhaal! 35 centimeter diep ploegen vraagt inderdaad aardig kracht/grip en als je dat bovenop wil vinden dan heb je inderdaad wel rubber nodig als de ondergrond niet zuiver droog is. Vind het zelf wel imposant omdat het voor ons nooit van toepassing zal worden en wij lekker rondrijden met een 4-schaar in de veur. Maar wij ploegen maximaal 25 centimeter diep, liefst ondieper als het dan ook nog vlak ligt 😄
+1
@valmet6400power juist, wij ploegen eigenlijk altijd zo diep, zo heeft iedereen zn eigen manier en theorie er voor, maar denk dat wij ook nog wel ff met de 4 schaar rond blijven rijden.
caseboy
Staat stoer zo op dubbellucht
Valtra man
Kan je de ploeg ook verstellen naar id voor? Ik schat dat jij geen geren moet afploegen, want dat lukt door onland te blijven niet als je ze met behulp vd varial uitploegt.
+1
@Valtra man klopt, kan ook in de voor. Dit perceel zit ook geen geer in dus dat was mooi makkelijk, normaal met onze eigen ploeg doen we hem met de vario eruit ploegen ja
Boerlars6200
@Valtra man wij blijven met uitgeren ook altijd gewoon onland rijden, gewoon even een paar rondjes met de hand naast de voor rijden en de ploegbesturing het werk laten doen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!