Foto van een International 453 met een PZ cm 135 maaier in 2020. Foto is geplaatst door TeunLukassen op 27-12-2022 om 21:53:47, met 12 reacties.

International 453 aan het maaien

+3
TeunLukassen
Foto van een International 453 met een PZ cm 135 maaier in 2020

Reacties

+1
Van-Epscheuten
Wat voor grassoort is dit? Iemand een idee?
+2
wotan2
@Van-Epscheuten italiaans raaigras, doorgeschoten en nauwelijks bemest, gok ik.
+1
radium45
Ik zeg kropaar. Maar lastig goed te zien.
+1
cyrus-van-gelder
@radium45 wat wel zo is met kropaar dat het van die pollen geeft. Ik hoop dat ik het goed omschrijf. Ik bedoel dat het van die bossen gras geeft, waar je met de trekker overheen kan hobbelen. Dat zie ik op de foto niet. Denk dat het geen kropaar is, de zode ziet er mooi "dicht " uit.
+1
newholland6640
@cyrus-van-gelder

Klopt inderdaad, maar als je veel maait ipv weidt, zie je die kropvorming bijna niet
+1
Valtraboerties
@newholland6640 nou kropaar in de zode zoals op deze foto lijkt mij onmogelijk
+1
radium45
@Valtraboerties Geen idee. Ik heb het in november op wens gezaaid bij iemand die handelt in kleine hooibaaltjes. Staat er nu net een paar cm hoog op. Ik zal dat eens in de gaten houden.
+1
Valtraboerties
@radium45 mooi gewas, groeit lekker door bij de droogte 👌
radium45
@Valtraboerties Heb de werkbon even opgezocht.. Half kropaar, half timothee wilde die man. Dus hier weer met de betonmolen aan de gang geweest. Timothee heb ik altijd wel liggen normaal gesproken. Er zijn nog wel eens mensen die gewoon BG 4 gezaaid willen hebben. Dus dan gooi ik tot 30% timothee bij in een mengsel wat 100% engels raai (BG 3) is.
jehan
@radium45 ik zeg beemdlangbloem
radium45
@jehan is ook mogelijk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 453 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!