Foto van een Massey Ferguson 135, pyromaan spelen. Foto is geplaatst door ThomMF135 op 07-01-2023 om 23:23:59, met 12 reacties.

Ff pyromaantje spelen

+3
ThomMF135
Foto van een Massey Ferguson 135, pyromaan spelen

Reacties

+5
Rondeutz06
Mooi werk, een beetje fikken, het ruimt lekker op en een goede reden om de trekker te pakken. Alleen zo jammer dat je tegenwoordig op mist moet wachten
+1
ThomMF135
@Rondeutz06 hoezo op mist wachten, gewoon fikken met dat spul.
+1
Rondeutz06
@ThomMF135 nou dat hoef je hier in de randstad niet te doen hoor
+4
roscho
Quote Reactie van @Rondeutz06:
hoef je hier in de randstad niet te doen hoor

We zitten hier 150 km van de Randstad af, maar hier hoeft het ook niet. We verbrandden hier wat verdord miscantusgras uit de tuin, maar iemand uit de buurt had het wel aangegeven en oom agent kwam wel even kijken. Het had heel duur kunnen worden als ze de brandweer ook nog hadden laten uitrukken, plus boete voor "economisch delict" en dat is heel duur. Het bleef deze keer bij een waarschuwing, maar daar moesten we volgende keer niet op rekenen. Tussen 15 maart en 1 oktober mag je helemaal niks verbranden (broedseizoen, net of we de nesten aansteken....) en daarbuiten moet je voor alles een stookvergunning aanvragen. Die krijg je alleen als je belooft schoon snoeihout uit singels en houtwallen, dus geen coniferen, hooi, stro o.i.d. en helemaal geen huisafval of oud papier. Alles onder strenge voorschriften t.a.v. afstanden en grootte van de brandstapel.
+3
Hannesman
@roscho hier kom je er gewoon mee weg als je alles maar in een 200 liter vat gooit
+1
jehan
Dat was hier ook mogelijk maar tegenwoordig mag dat hier ook niet meer ..@Hannesman
+5
hobbyist mf 35
@Rondeutz06 eerder werdt mij door opa een aansteker in de zak gedrukt. Als de politie komt heb jij hem aan gestoken. 😅 Was toen een jaar of 10 denk ik.
+1
roscho
Quote Reactie van @hobbyist mf 35:
Als de politie komt heb jij hem aan gestoken

't Wordt ook zo eentonig als je kind om de week naar bureau HALT moet....
+2
jehan
@Rondeutz06 ik had de trekker ff andes omgezet . zodat je het kenteken niet kunt zien bij zon mooie pyromaan foto
+1
Rondeutz06
@jehan dan kun je altijd nog zeggen dat je net langs kwam en het wilde blussen, dan krijg je misschien nog een medaille 🤣🤣
+3
Hannesman
Mooie trekker 👌👌
handebouwman
Imposante foto

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!