Greefs uit Essen aan het grashakselen in de zomer van 2008.We zien een John Deere 7600 (?) hakselaar samen met een Same Rubin 150 met Peecon silagekipper. Deze kippers hebben ze doormiddel van een ver

John Deere Hakselaar

+6
Greefs uit Essen aan het grashakselen in de zomer van 2008.
We zien een John Deere 7600 (?) hakselaar samen met een Same Rubin 150 met Peecon silagekipper. Deze kippers hebben ze doormiddel van een verjongingskuur (nieuwe opzetschotten en volledig herspoten in Fendt kleur) lang gehouden.
Een mooi trio dacht ik zo.
+2
johndeere 2650
@maarten-suykerbuyk 7700 was de hakselaar

Reacties

+2
Fast Eddy
Die Peecon silagekippers hebben hier in de buurt ook nog lang rond gereden.
+2
@Fast Eddy zulke? Ik vind ze best mooi!

(klik om te vergroten)

+2
Fast Eddy
@maarten-suykerbuyk

Ja in de Peecon kleuren en met aftakaspomp. De Same Lasers die ervoor stonden hadden nog niet zo`n dikke oliepomp/ olievooraad. Na de verkoop van het loonbedrijf die eerste eigenaar was zijn de kippers nog jaren lang bij loonbedrijven in de buurt gebleven.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Hakselaar en hebben de trefwoorden gras , oude doos , uit de oude doos , foto uit de oude doos , same en Grashakselen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!