Foto van een John Deere 6120M met Bema 1100.Waar een klein dorp groot in kan zijn!In Esbeek is het al jaren gewoon dat inwoner Cees bij sneeuwval de straten waar de gemeente niet komt met schuiven en

CeesSchuif mag weer hobbyen!

+3
Jotke
Foto van een John Deere 6120M met Bema 1100.

Waar een klein dorp groot in kan zijn!

In Esbeek is het al jaren gewoon dat inwoner Cees bij sneeuwval de straten waar de gemeente niet komt met schuiven en strooien vrijwillig schuift. Al in de vroege uren gaat Cees op pad om zijn dorp tot in de kleinste straatjes zowel binnen als buiten de bebouwde kom schoon te schuiven. In het verleden werd er ook wel eens zout gestrooid maar weet niet of dat nu nog gebeurd. Er hing geen strooier achter in ieder geval.

De schuif is van de dorpscoöperatie. De trekker wordt beschikbaar gesteld door de welbekende plaatselijke ex John Deere dealer.

Reacties

jonathan12
Cees is best

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6120M en hebben de trefwoorden sneeuw , poseren , john deere , geert-jandekokbv , esbeek , in de sneeuw , sneeuwschuiver , geert-jan de kok bv , sneeuwschuiven , Geert-Jan de Kok Verhuur , sneeuwschuif , Bema en Cees Schuif geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!