Foto van een Same Taurus 60, nieuwe spiegeltjes, nieuwe gasveren op de voorruit. Nou hopen dat de prijs voor de onderdelen die ik moet hebben beetje mee vallen dan kan de achterruit er ook weer in ! S

Same Taurus 60

+7
RolandK
Foto van een Same Taurus 60, nieuwe spiegeltjes, nieuwe gasveren op de voorruit. Nou hopen dat de prijs voor de onderdelen die ik moet hebben beetje mee vallen dan kan de achterruit er ook weer in ! Spiegelsteuntjes ook nog even keer spuiten en dan doen we ieder jaar mooi wat.

Reacties

+4
Wimariete
Prachtige en handige trekker. Mooi.
+2
a3vandiejen
Knapt hij weer lekker van op.😃
+3
RolandK
@a3vandiejen Dat is het idee ! nou hopen dat ik de onderdelen voor de linker deur en achterraam kan krijgen dan ben ik voor dit jaar alweer heel erg tevreden !
+2
a3vandiejen
@RolandK Dat moet wel te doen zijn . Mooi hoor.
+2
draaipiet
Deftig.
Wat zit er voor een stikker op het voorraam?
+3
RolandK
@draaipiet Samekracht sticker van Cebeco ! zat op de Taurus en de Centurion ? staat toevallig ook een ongebruikte op marktplaats zag ik.
+2
draaipiet
@RolandK Nu je het zegt weet ik het weer. ik zag hem en het was voor mij een bekende maar ik kon er niet meer opkomen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Taurus 60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!