Foto van een Vredo Onbekend.Vanmiddag even bij vredo wezen kijken op uitnodiging. Super mooie nieuwe assemblage hal gebouw daar.

Sneak preview opendag

+2
TomH
Foto van een Vredo Onbekend.

Vanmiddag even bij vredo wezen kijken op uitnodiging. Super mooie nieuwe assemblage hal gebouw daar.

Reacties

+2
Fast Eddy
Mooi bedrijf. En vriendelijke mensen op kantoor daar.
+1
TomH
@Fast Eddy kan maar zo. De buurjongen werkt daar en een kameraad van m’n broertje zit daar op de service. Zijn wel vak mannen daar. Eigenlijk onvoorstelbaar dat ze in de oude hallen hebben kunnen werken.
+4
Fast Eddy
@TomH

Wij waren in 2021 daar vlakbij op vakantie. We gingen er langs om 2 T-shirts te kopen. Toen vroegen ze of ons gezin een rondleiding wou. Dat hebben we toen gedaan. Heel gastvrij en vriendelijke mensen.
Afgelopen zomer liep ik met mijn Vredo t-shirt aan op het MB Trac treffen en werd ik aangesproken door meneer de Vree zelf. Toen ook weer een leuk gesprek over hun MB Trac gehad. Kortom top mensen die verstand van zaken hebben en oog voor de klant hebben.
+1
Jotke
Quote Reactie van @TomH:
Eigenlijk onvoorstelbaar dat ze in de oude hallen hebben kunnen werken.

Zo is dat vaak bij nieuwbouw. Dan lijkt het oude ineens onwerkbaar/veel te klein. Eer je 5 - 10 jaar verder bent is de nieuwbouw ook weer te klein.

Wel mooie hal zo te zien!
+1
WaterDeutzer
Op Trekkerweb een indrukwekkende film van de nieuwe fabriek met testbaan. Vandaag voor genodigden, morgen opendeur.
+1
josje
Ik ga er morgen ook heen. Mijn broer werk ook de service.
+1
john deere 7810
Bijzonder dat deze een compleet andere opbouwlijn hebben dan vervaet.
+1
caseboy
Ik ben er vandaag ook geweest, mooi bedrijf en vooral die nieuwe hal hebben ze goed voor elkaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Vredo ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!