Steyr 9115 van m'n toenmalige werkgever. Fijne trekker maar m'n collega reed er vooral op, die was er heel gek mee. Ik reed meer met de new holland m100. De steyr is afgefikt bij de eerste brand van l

Steyr 9115

+3
GerbertXL
Steyr 9115 van m'n toenmalige werkgever. Fijne trekker maar m'n collega reed er vooral op, die was er heel gek mee. Ik reed meer met de new holland m100. De steyr is afgefikt bij de eerste brand van lmb Weevers Zeewolde een paar jaar later.

Reacties

+5
GerbertXL
Lekker opschieten met 5 meter maar nog wel ouderwets met de hand sturen. Dit was 2013.

(klik om te vergroten)

+3
GerbertXL
Een Pegoraro kopeg.Er zaten 2 losse wielen bij voor vervoer, bij de vorige foto kun je nog net de opgeklapte dissel zien.

(klik om te vergroten)

GerbertXL
@GerbertXL ik bedoel deze foto, de opgeklapte dissel. Bij de wielen was het makkelijker ze er af te halen dan op te klappen.
+1
stijn-de-bock
Jammer dat deze is afgebrand, hier in de buurt zijn een paar jaar geleden ook een paar steyrs in een bedrijfbrand gebleven jammergenoeg.
+1
newholland6640
Poah dikke trekker. Vind dit gaaf spul
a3vandiejen
Was een mooie trekker.
Baltus_steyr
Pfuh dikke 6 cilnder. Jammer dat die afgefikt is

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 9115 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!