Ondanks dat ik meer van de klassiekers ben toch een zeer mooie foto die ik in het najaar van 2016 wist te maken.Tractor spotten was voor mij toen ook al wel een tijdje geleden maar toch m’n stoute s

Fendt 930

+6
Ondanks dat ik meer van de klassiekers ben toch een zeer mooie foto die ik in het najaar van 2016 wist te maken.
Tractor spotten was voor mij toen ook al wel een tijdje geleden maar toch m’n stoute schoenen aan getrokken en nog eens een dag als vanouds achter maishakselaars jagen. En niet de minste, besloten werd om de omgeving rond Luxemburg eens te proberen. Zo kwamen we loonwerker Steyns uit Lontzen tegen ergens net over de grens in Duitsland.
We zien een Fendt 930 met Claas Cargos 9600, wat een kar!
De mais werd gehakseld door een Claas Jaguar 960 met een Orbis 750 bek.

Reacties

+2
Nog een fotootje. 😃

(klik om te vergroten)

+1
T.Tanis
Mooie foto's. Waarom rijdt de trekker achteruit?
+1
@T.Tanis was een kort en smal perceel meen ik me te herinneren. Draaien en keren zou te veel moeite kosten met zo’n schip.
+1
T.Tanis
@maarten-suykerbuyk oke dan begrijp ik het wel ja.
+1
JiGo
Die was dan een aardig eindje uit de buurt😅
@JiGo valt wel mee hoor, Steyns zit in Lontzen. Dan is Duitsland nooit ver weg.
JiGo
@maarten-suykerbuyk dat klopt, dat is 25 min hier vandaan, maar Luxemburg is toch best een stukje van hier uit. 😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 930 en hebben de trefwoorden opraapwagen , mais hakselen , claas , Mais en claas jaguar geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!