Even wezen Loeren bij de Open dag van Freriks. Een mooie reeks John deere's πŸ‘Œ. Foto is geplaatst door JD 6110 op 05-02-2023 om 15:46:17, met 111 reacties.

John Deere 7710

+3
JD 6110
Even wezen Loeren bij de Open dag van Freriks. Een mooie reeks John deere's πŸ‘Œ
+3
guus hiddink
@JD 6110 die 6630 gezien,die lijkt nog wel nieuw πŸ˜…
+1
JD 6110
@guus hiddink ja die zagen er ook mooi uit. De 7530 auto power ook πŸ‘Œ
+1
guus hiddink
@JD 6110 allemaal wel ,maar vooral die 6630 .Net bedrijf is het
JD 6110
@guus hiddink de cabines ook allemaal netjes ( klompen uut ) πŸ‘Œ niks op aan te merken
guus hiddink
@JD 6110 dat zag ik ook ,bij de meeste loonwerkers is het een bende in de cabine
JD 6110
@guus hiddink vandaar dat sommige olie flippers in de cabine zo stroef lopen 😜
+9
Fast Eddy
@guus hiddink

Een trekker is ook om mee te werken. Op sokken rijden is voor mensen die niks van plan zijn.
+3
Jzandbergen
@Fast Eddy toch heb ik ze altijd lekker uitπŸ™ˆ
+3
Fast Eddy
@Jzandbergen

Dat moet je zelf weten. Dumper chauffeurs die bij komen zet ik aan het werk. Andersom gebeurd ook. Als ik een grondwerker zie martelen om een buis ergens in te krijgen help ik hem ook. Als je dan elke keer weer de schoen aan moet doen is dat veel te lastig.
+2
PieterA
@Fast Eddy Beetje kort door de bocht Edwin. Het ligt aan het werk en aan het weer welk schoeisel passend is. Bij verre reizen in de auto heb ik ook wel eens mijn klompen uit. In de trekker ook haast nooit, omdat dat dan vaak niet past bij mijn werk. Maar dat wil niet zeggen dat dat bij anderen ook zo is.
+3
Fast Eddy
@PieterA en @Deutz-Fahr-Rijder

Als ik niet uit hoef te stappen of het is hoogzomer heb ik instap werkschoenen aan. Moet ik er wel vaak uit en het is koud en nat heb ik stevige werkschoenen aan. Alleen op de rupskraan zit ik op sokken. Dat is omdat ik niet de vaste machinist daar op ben.
+3
Deutz-Fahr-Rijder
@Fast Eddy nou dat is wel heel kort door de bocht. Bij het loonbedrijf waar ik rijd altijd klompen uit in de cabine. Nou loop ik altijd op werkschoenen, die strik ik precies zo dat ik er net in en uit kan schieten. Ik sta als ik met de grondkar weg ben altijd als 1 vd 1e naast de kraan of in de sleuf te helpen. Vind dat blijven zitten niks waard heel de dag.
+2
mklok
@Deutz-Fahr-Rijder Deed ik ook vroeger , werkschoenen net vast strikken dat ze makkelijk uit gaan. Nu na 25 jaar zijn mijn voeten versleten doordat de schoenen geen steun gehad hebben doordat ze niet goed vast gestrikt zijn. Langdurig in de cabine gaan ze uit , maar veel in en uit stappen hou ik ze nu graag aan.
+1
JD3010
@mklok ik vind het helemaal niks op sokken in de trekker. Ik krijg zere voeten van die noppen op de pedalen en dan ook nog koude voeten, daar heb ik echt een hekel aan.
mklok
@JD3010 Hou ze tegenwoordig ook aan.
JDFreaky
@Jzandbergen je sokken?πŸ˜€
+1
Jzandbergen
@JDFreaky haha alleen als de klompen een keer niet hoog genoeg waren😝
+1
@Jzandbergen ik ook meestal of het moet echt een vet hok zijn dan niet.maar ik vind met klompen aan rijden niet lekker
caseboy
@Fast Eddy waarom wordt er niet mee gewerkt als je op sokken rijdt. Ook al moet je vaak in en uitstappen als je elke keer je klompen uit doet is n kleine extra moeite en je kabine blijft een stuk schooner.
+2
Fast Eddy
@caseboy

Klompen werken niet als je in de prut staat. Als je klompen vollopen met zand en prut kan je net zo goed met klompen aan rijden.
+6
rommert14
@Fast Eddy hier alleen met lange dagen op het land op sokken in de cabine, voor de rest is het niks waard inderdaad
caseboy
@Fast Eddy als ik kijk wat er hier op klompen rondrijdt bij de loonwerkers en grondwerkers kunnen vele der eige toch redden op klompen
+1
Fast Eddy
@caseboy

Als het nat is wordt het niks op klompen in de modder.
+2
caseboy
@Fast Eddy ja als t echt te blubberig is is het niks maar er zijn er ook die hun laarzen naast de deur laten staan of kraanmachinisten die ze op van die kokers hebben hangen aan de kraan.
Fast Eddy
@caseboy

Laarzenhouders en een treeplank heb ik niet aan de kraan. Dan ben ik te breed en ik ben/ vind ze niet nodig.
+1
caseboy
@Fast Eddy ja dat snap ik. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur is wat ik eigenlijk probeerde te zeggen en er zijn er die liever op sokken rijden en andere niet. Ikzelf vind het weinig uitmaken voor het rijden. Ik ben zelf vrachtwagen monteur en doe altijd mn klompen uit als ik met een vrachtwagen rijdt waar je kan zie dat er altijd op sokken wordt gereden. Maar anders doe ik het ook niet.
+1
Fast Eddy
@caseboy

Dat doe ik ook bij de kranen waar de vaste machinisten ook met sokken in rijden.
+2
mklok
@caseboy Heeft ook een functie, die buizen naast de cabine voor je schoenen. Als ik aan het saneren was en door de schoon en vuil keet was geweest , dan was de plicht om de schoenen buiten te houden. Dat is om geen verontreiniging in de cabine te krijgen. Dan heb je de overdruk unit aan voor schone lucht en dan zou je dat teniet doen om je schoenen aan te houden. Maar overal zie je het eigenlijk.
caseboy
@mklok dat wist ik niet, maar klinkt wel logisch weer wat geleerd
+2
guus hiddink
@Fast Eddy klopt maar sommigen zitten overal met de vette klauwen aan en is alles zwart ,ik reed ook nooit op sokken en de vloer was ook nooit brandschoon en glimmend
+3
rommert14
Quote Reactie van @guus hiddink:
klopt maar sommigen zitten overal met de vette klauwen aan

Dat is nog mijn allergrootste ergernis, als de bediening smerig is
zettelmeyer
@rommert14 dus je doet met omkoppelen handschoentjes aan?
+5
Jzandbergen
@zettelmeyer ik wel die liggen in de hoek naast me klompen en meteen poetsdoek erbij om slangen eventueel ff schoon te maken
+4
JD 6110
@Jzandbergen hier ook. Hoef je je vette klauwen ook niet eerst te wassen of aan je broek af te vegen.. of met je olie Handen weer aan het stuur zitten 😱🀐🀐
+3
Jzandbergen
@JD 6110 ik pik ook nogal om in het land enzo dan kan je geen handen wassen maar vervolgens moet ik daar ook me brood mee eten..... en olie vet of andere narigheid in een cabine heb ik een schruft aan
+2
rommert14
@zettelmeyer wij koppelen bijna nooit om, maar inderdaad handschoenen
+3
zettelmeyer
@rommert14 tja hier niet. Moet gewoon opschieten dat nichterig gedoe hou ik nie van maar wel van tempo.
+1
JD 6110
@zettelmeyer

Klopt. Jij kunt er thuis op de farm als een varken bijlopen, wij komen bij klanten en dan kun je het niet maken om met je vette kleding in de keuken te gaan koffie drinken . Als overalls en handschoenen voor nichten zijn...
+1
Fast Eddy
@JD 6110

De overall trek je toch uit als je gaat koffie drinken?
+2
JD 6110
@Fast Eddy ik wel.. Maar zettelmijer zal wel geen overall en handschoenen gebruiken. Duurt te lang met aan trekken.
+3
Terwisscha
@zettelmeyer Goh wat zal het dan een bende zijn op jou bedrijf. Het hoeft ook niet zo brandschoon zoals in een ziekhuis te zijn, maar een beetje netjes houden kan toch wel? Als dat al te veel moeite en tijd kost, gaat er ook iets verkeerd. De robots maak je zeker ook niet 1x per dag schoon? Wordt het erf wel eens aangeveegd? kost allemaal tijd en je melkt er geen liter meer om. Maar als je alles een beetje netjes houdt, krijgt het bedrijf een hele andere uitstraling.
+4
Fast Eddy
@Terwisscha

Dat kan ik bij deze ontkrachten. Gister nog koffie gehad bij Mark. Waar het schoon moet zijn is het schoon. En als ik zo’n bedrijf alleen moet runnen zou ik ook bepaalde keuzes maken.
+3
zettelmeyer
@Terwisscha je lijkt wel een qulip controleur;) die hebben ook altijd een vooroordeel klaar.
Maar het kan netter, geen tijd en zin om elke dag met de bezem het erf te vegen wat jij blijkbaar wel doet. Want ja met netheid en goede uitstraling kan je geld mee verdienen
Met voeren moet ik 4x de slangen van de happer of bak los/vast maken. Dan heb ik echt geen tijd om me handschoentjes aan te doen en me laarzen in het hoekje te zetten van de trekker.
Terwisscha
@zettelmeyer asjeblieft niet Mark! Die mensen snap ik niet. Bedrijven waar het de grootste bende is, die komen door de keuring en bij de nette bedrijven doen ze moeilijk om iets kleins... menig boer zal vast wel eens een discussie met die personen gehad hebben.

Even met de rubber schuif over het erf doet al veel. En hier liggen ook wel plukjes kuil op het erf. Dat ontken ik zeker niet.
Zoals ik al zei verdien je er niks meer of minder om maar het oog wil ook wat. Of ik ben te precies dat kan ook. Dat hoor ik ook regelmatigπŸ˜…πŸ˜…
+5
J asper
@Terwisscha
Quote:
Of ik ben te precies dat kan ook

Gezien je kanten van je kuil wees maar niet bang 🀫 πŸ™ˆ
Terwisscha
@J asper Als je niet wil zien dat het niet schimmelt en alleen nat is, prima. Maar daar hoef je mij niet elke keer mee lastig te vallen. Ik heb het onderhand al meerdere keren verteld, maar je blijft er stug tegen in gaan. Je ziet wat je zien wil en je hoort wat je horen wil, zeggen we dan maar. Ik weet wel beter namelijk. Daarnaast weet jij ook dat ik niet alleen ben op het bedrijf. Dan gaat het soms anders dan je zelf wilt maar dat hoort erbij!
J asper
@Terwisscha
Quote:
niet schimmelt

Smeerlaag schimmelt ook niet. Maar van water wat er in loopt alleen nat worden kan niet. Als er water bij kan kan er ook zuurstof bij.
+2
J asper
@Terwisscha
Quote:
Je ziet wat je zien wil en je hoort wat je horen wil, zeggen we dan maar.

Jij weet na twee reacties al dat het een bende is bij zettel dusja weet niet wat erger is🀣
+2
mf 6150
@zettelmeyer
Is zo'n faster snelkoppeling niet wat dan? Hebben wij toendertijd op de voorlader gezet omdat de trekker elke keer uit moest om de druk eraf te laten. Verreiker heeft er ook 1, werkt makkelijk en snel en geen gesmeer
rommert14
@mf 6150 inderdaad een echte aanrader
+3
zettelmeyer
@mf 6150 noem jij dit gesmeer?

(klik om te vergroten)

.
+1
PieterA
@zettelmeyer Dat is zeker netjes. Als het aan- en afkoppelen en het olie verversen bij mij ook altijd zo zou gaan dan had ik geen handschoenen nodig.
+4
sjonnies
@zettelmeyer die Qlip controleurs zijn helemaal azijnzeikers laast hier dus gehad. In de stal oke tank lokaal oke op onder melktank na die was te glad,maarja daar loop je toch nietπŸ˜… maargoed aandacht punt. Medicijn registratie ect ook prima kuilen ook prima. De man vondt wel op dat de trekker voor de mengwagen smerig was regenachtig weer en die meel wat er in gaat krijg je dat En dan niet in de kuip vd mengwagen kijken. verder de dubbellucht staat tegen de stal aan en de weidesleep ook had Friesland campina liever niet zij die voor t oog vd consument dus ook aandachts punt. Weidegang controle net zo x gehad half 9 kwamen ze controleren of koeien buiten liepen, beste man vriendelijk gezegd lees je huiswerk door koeien lopen van 10 tot 5 buiten dus beste controleur 1.5 uur aan de overkant vd weg gewacht tot we de koeien buiten deden
casejxu
@sjonnies altijd zorgen voor 1 of 2 kleine aantekeningen. Werkt superπŸ‘ŒπŸ‘Œ zo doen wij dat altijd. Begonnen hier laatste keer over n spinnenweb achter melktank maar melkput liep ie alleen even snel langsπŸ€·β€β™‚οΈ
+1
sjonnies
@casejxu ja dat wel beste. De controleurs was net half jaar in dienst is 60 mij geweest zoals vermeld. We hebben ook is 1 gehad 15 min was die weer weg
+1
RaHeados
@sjonnies dat laatste van de weide controle is wel echt sneu, had die echt moeten weten 🀣🀣. Dat van dubbele lucht, moet je iets van een balkje ofzo tegen als omval beveiliging dacht ik. Zulke dingen zijn altijd beetje onzin, lijkt mij meer iets voor een Arbo om over te zeuren dan een qlip...
+6
hoest
@Terwisscha als jij eens een weekje het werk verzet wat zettelmeyer in zijn eentje doet praten we weerπŸ˜‚
Terwisscha
@hoest Heeft niks met een boel werk verzetten te maken. Wel met waar je je prioriteiten legt.
+1
J asper
@Terwisscha Als je prioriteit in je bedrijfsvoering als koe boer, niet bij de koeien ligt doe je wat verkeerd.
Terwisscha
@J asper dus jij beweerd dat de bedrijven die het erf netjes en schoon hebben, het bij de koeien niet op orde hebben? Kom op man.
J asper
@Terwisscha πŸ˜‚ Dat maak jij er weer van. Dat heb ik helemaal niet gezegd. En ik heb ook hekel aan bende buiten. Alleen belangrijk werk gaat voor.
+1
zettelmeyer
@Terwisscha zo was het wel vaak ja... opt erf een bende en in de stal super strak en goede koeien. En anders om precies tegen over gestelde. Bron me oud collega's van de bank
Terwisscha
@zettelmeyer @fastrac3155 @rommert14 @J asper Als of het beide niet kan. Dan steken de boeren in het hoge noorden toch anders in elkaar. Ken zat boeren die het erf netjes hebben en de koeien er goed bijlopen.

Maareh de groeten! Aju!
J asper
@Terwisscha
Quote:
boeren in het hoge noorden

Daar hebben ze vaak toch zo grote blauwe schuur?πŸ˜…πŸ€£
rommert14
@Terwisscha het kan zeker wel beide
+1
Fast Eddy
@Terwisscha

Jij beweert het tegenovergestelde. Als de koeien op de eerste plaats komen is het volgens jou altijd een dikke bende.
+2
rommert14
@Terwisscha koeien gaan altijd voor, en dan schiet schoonmaken en opruimen er wel eens bij in, dat is zelfs hier met 14 man zo
+1
JDFreaky
@Terwisscha sommige zijn nog echt ruige honden die er overal n teringbende van hebben en er niet om malen hoe t spul erbij staat.... als stuk is kopen ze nieuwe.... alsof t allemaal niks kost
bij ons kun je van de motorkap eten
tuurlijk het wordt
wel eens smerig maar daarna ook weer brandschoon... en n vieze cabine van binnen? bah nee je zit er de hele dag in
+1
Jotke
Quote Reactie van @JDFreaky:
@Terwisscha sommige zijn nog echt ruige honden die er overal n teringbende van hebben en er niet om malen hoe t spul erbij staat.... als stuk is kopen ze nieuwe.... alsof t allemaal niks kostbij ons kun je van de motorkap etentuurlijk het wordtwel eens smerig maar daarna ook weer brandschoon... en n vieze cabine van binnen? bah nee je zit er de hele dag in

Ieders eigen ding toch?

Mijn mening en die van @Fast Eddy is dat een trekker is om mee te werken. Daar mag wat zand of stof in komen. Niks mis mee als je ze zo nu en dan een keer poetst/uitveegt.

Zand op de vloer zit nog niet op je bekleding. Voor vuil werk heb je een overal en laarzen. Iedere keer uit doen zal de een fijn vinden. De ander moet er niet aan denken.

Vrachtwagen net zo. Ik ga wel es mee net een chauffeur. Hiervoor nog 3 anderen. Allen hielden hun schoenen altijd aan, ongeacht weer/grondomstansigheden, ja ook zij sliepen/slapen wel es in die truck. Zolang je met echt vuile schoenen een keer op de tree of tegen band afklopt en vervolgens niet op de brug of hoe heet dat middenstuk tussen bestuurder en bijrijdersstoel komt is het kwestie van mat afkloppen zodra ie droog is en wellicht keer stofzuigen en klaar.

Maar als anderen het fijner vinden op sokken ben ik de laatste die ze tegenhoudt.

Ben bij verschillende boeren geweest in heel het land door de jaren heen. Hier thuis blijven de schoenen aan binnen in huis maar als ik bij iemand kom die wil dat ik ze uit doe zal ik dat doen.

Dat iemand graag zen schoenen of laarzen of klompen aanhoudt wil niet zeggen dat het bij hen een bende is!πŸ˜‰
rommert14
@zettelmeyer met zo'n redenatie loopt mn broertje ook rond dus daarom heeft die zn eigen trekker
+1
zettelmeyer
@rommert14 ja kan mooi ja. Snap wel dat je het netjes wil houde voor de voer roemeen 😜
+1
rommert14
@zettelmeyer tja, de smit op het dorp werkt ook van sochtends vroeg tot savonds laat en die heeft de bus ook netjes, en zoveel tijd kost handschoenen aan en uit doen nou ook weer niet, het geeft mij in ieder geval werkplezier
+2
PieterA
@zettelmeyer Ik werk ook weinig met werkhandschoenen. Wel met spuithandschoenen. Het nadeel van geen handschoenen is dat je meer tijd kwijt bent aan handen wassen. Ik probeer het vaak zo te plannen dat ik het vuile werk dan bijvoorbeeld voor de pauze klaar heb; handen wassen, koffie en dan de handen schoon houden. Als je schoon kan werken hoef je ook niet veel te poetsen.

Er zit ontzettend verschil in de 1 of de andere persoon. Er zijn er die de handen aan het zitvlak afvegen. Dan zit natuurlijk voor je het weet je trekker, auto Γ©n de keuken onder de rotzooi.
hobbyboer
Quote Reactie van @PieterA:
Ik werk ook weinig met werkhandschoenen. Wel met spuithandschoenen.

Ik precies andersom
JD 6110
@zettelmeyer dat zeg jij ook raar.. in onze trekkers liggen ook hand schoenen..
+1
J asper
@zettelmeyer Ik heb overal met ingebouwde poetsdoek 🀫
JD 6110
@J asper overal trek ik ook aan ja. Maar die gaat wel uit in de Trekker.
+1
J asper
@JD 6110 Ligt er helemaal aan wat, grashalen en voeren niet en dan heb ik een doek over stoel. Maaien enzo niet en dan ligt doen achter stoel. Maar heb klompen wel altijd uit in trekker.
+1
zettelmeyer
@J asper daar heb ik lely overals voor. Is dat toch nog ergens goed voor
+5
MaartenMandemaker
@zettelmeyer Wij wel, in elke trekker liggen handschoenen bij de deur, als je uitstapt trek je ze ondertussen zo even aan. Geen zin om met vette handen weer de trekker in te moeten
rommert14
Quote Reactie van @MaartenMandemaker:
Geen zin om met vette handen weer de trekker in te moeten

Nee dat vind ik gewoon niet kunnen, zolang het geen vet is veeg ik het nog wel eens aan mn broek af.
+1
MaartenMandemaker
@rommert14 Ik doe m'n schoenen niet vaak uit trouwens. Alleen bij werk waar je lang achter elkaar in de cabine kunt blijven vind ik het wel prettig op sokken. Mooi de beentjes over elkaar in de hoek van de cabine.
rommert14
@MaartenMandemaker Jep, in de shovel heb ik klompen aan omdat ze bij Volvo geen rekening gehouden hebben met mensen onder de 1,70, dus dan schop ik de klompen uit en laarzen aan als ik uit stap
JDFreaky
@zettelmeyer doe ik ook omkoppelen enzo handschoenen aan anders van die berepoten en dan ook alles weer aan t stuur enzo....bah
+2
case 745 xl
@rommert14 pak baby billen doekjes heb ik in de cabine daar maak je echt alles brandschoon mee
caseboy
@case 745 xl klopt, ik heb ze thuis ook in de garage. Werkt ook ideaal om gereedschap schoon te maken.
+1
case 745 xl
@caseboy ja op de gereedschap wagen heb ik ook een pakje liggen
+1
Fast Eddy
@guus hiddink

Met aankoppelen en vastzetten heb ik ook altijd handschoenen aan. En aan de schep ook.
guus hiddink
@Fast Eddy heb je ook goed ,ik ben ook niet van het op sokken rijden op de trekker en vrachtwagen omdat ik dan pedalen in trappen niet fijn vandaar,maar dat moet ieders voor zich weten hoe hij/zij daarmee omgaat.
Op de verreiker en kraan zit ik wel vaak op sokken te werken omdat dat heerlijk zit en geen pedalen in hoef te trappen.
+4
wart
@Fast Eddy Bij ons op werk "verboden" zonder je schoenen/klompen uit de doen in de cabines te gaan. En er gebeurd niks minder door op een dag..
Ieder ze ding maar ze zitten veel uur in de cabines per jaar dan is een schone frisse cabine heel fijn
Fast Eddy
@wart

En jullie zijn VCA gecertificeerd?
Je kan zelfs een bekeuring krijgen als je op sokken rijdt.
+1
wart
@Fast Eddy Nog nooit van gehoord, liever schone sokken op de pedalen dan schoenen die vies en daardoor glad kunnen zijn.
Fast Eddy
@wart

De meeste pedalen zijn niet eens op sokken berekend. Dus wat je zegt klopt niet.
+1
wart
@Fast Eddy Ieder ze eigen manier laten we maar zeggen. Als jij denkt dat alleen jou manier veilig en goed is ,is mij dat prima.
+1
newholland6640
@Fast Eddy

In duitsland mag je indd niet op sokken rijden maar nl nog nooit van gehoord
+2
Fast Eddy
@newholland6640

In Nederland is ook zo`n regel maar dan via de Arbowet net zo als het dragen van een gordel in de trekker. De Duitse politie weet dat veel Nederlandse chauffeurs op sokken rijden. Dat is een melkkoe voor hun.
+2
Jotke
Quote Reactie van @wart:
Ieder ze ding maar ze zitten veel uur in de cabines per jaar dan is een schone frisse cabine heel fijn

Dat zitten vrachtwagenchauffeurs, pakketbezorgers en lesinstructeurs ook. Kan niet zeggen dat ik er een ken die zen schoenen uit doet...πŸ˜‰

Mij lijkt het ook niet fijn. En waar laat je ze bij een trekker? Op de treeplank? En dan bij een hobbel onderweg schoenen/laarzen a € 100 + kwijt en met bietje pech geplet onder de banden...

Net wat je zegt, ieders eigen ding/mening. De een vind op schoenen/laarzen fijner, de ander op sokken.

Is in huis ook, bij de een mag je binnen alleen op sokken, de ander gewoon op schoenen en weer een ander alleen beneden op schoenen.

Ik zou er persoonlijk niet aan moeten denken. Gewoon optijd de cabine vloer schoon maken(vegen). Dan blijft de trekker/truck/bus/auto ook netjes. Grootste vuil komt niet van de schoenen/laarzen/klompen maar van er in waaien of van je kleding.
+2
newholland6640
@Jotke

Deze vrachtwagen chauffeur heeft anders altijd schoenen uit in cabine. Zeker met overnachtingen. Dikke zwijnenstal anders.
+1
Fast Eddy
@newholland6640

Als je in de vrachtwagen slaapt snap ik dat je met schone voeten/schoenen in de cabine wilt vertoeven.
Jotke
Quote Reactie van @newholland6640:
@JotkeDeze vrachtwagen chauffeur heeft anders altijd schoenen uit in cabine. Zeker met overnachtingen. Dikke zwijnenstal anders.

Dat mag/kan ook.πŸ˜‰

Zeg alleen dat ik er zo geen ken na mijn weten.

Zoals ik al eerder zei: ieders eigen keuze!πŸ˜‰
+3
PieterA
@Jotke Vrachtwagenchauffeurs die bij boeren komen hebben nogal eens de klompen op de treeplank staan.
Jotke
Quote Reactie van @PieterA:
@Jotke Vrachtwagenchauffeurs die bij boeren komen hebben nogal eens de klompen op de treeplank staan.

Dat kan.πŸ˜‰

Niet allemaal.
+1
Jotke
Quote Reactie van @Fast Eddy:
@guus hiddinkEen trekker is ook om mee te werken. Op sokken rijden is voor mensen die niks van plan zijn.

Hèhè, toch nog iemand met mij eens...
+2
bob-te-lindert
@JD 6110 7530 zijn allebei AP dacht ik. Die met 710 achterop is het sterkst, gechipt.
john deere 4755
@bob-te-lindert hebben allebij 710 achterop😜

Reacties

+1
Jotke
Nette trekker!πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸšœ
+11
B - W
Wat een gedram over klompen, als het eindresultaat er maar is maakt het toch allemaal geen flikker uit jongens, en dat chauffeurs hun schoenen aan houden, dat kan, dat zijn de 7.00-17.00 chauffeurs, die het doen om geld te verdienen, chauffeurs met hart voor het vak hebben vaak hun schoeisel uit, maar dat moet ieder voor zich weten toch?
Laat iedereen lekker, als je in een cabine woont is het gewoon prettig om het enigszins schoon te hebben.
+2
assink
Hier zijn de trekkers te oud om op sokken te werken. Dat doet zeer aan de voeten 😀
Trekkers zijn niet altijd even netjes, maar maak de vloer wel paar keer per jaar schoon.
Handschoenen met aan en af koppelen ben ik wel van, als ik ze bij me heb.
Als er met mest gewerkt gaat worden probeer ik tegenwoordig wel vaak een overall aan te doen. Want woon niet op de boerderij, en dan kom ik met vieze kleren in m'n auto met lichte bekleding 😅 Nu ook weer een vetvlek in de bekleding helaas.
Toch maar een jas voor op de boerderij regelen, en ook daar laten.
+2
caseboy
@assink een garage stoelhoes in de auto werkt ook goed
+3
Zo dan die trekker ziet er nog goed uit

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7710 en hebben de trefwoorden freriks , poseren en opendagen freriks 2023 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!