Foto van een Fendt Onderdelen. Weer een klant tevreden gemaakt met 2 nieuwe displays. Foto is geplaatst door Fendttrisixfan op 12-02-2023 om 20:12:44, met 8 reacties.

Fendt Onderdelen

1.233 foto's van @Fendttrisixfan

Fendttrisixfan
Foto van een Fendt Onderdelen. Weer een klant tevreden gemaakt met 2 nieuwe displays

Reacties

Valtra man
Ik vraag me nu af.. je kunt die displays wisselen. En dan natuurlijk moet je die uren correct zetten. Maar wat als de donor display meer uren heeft dan de patient machine? Draai je die zo terug of gaat dat mechanisch gezien niet?
+1
Schluterfan
@Valtra man

Als ik het goed zie zijn de uren nog met zon mechanische teller, onder het display.
+2
Fendttrisixfan
@Valtra man teller staat volledig apart van de display, maar als je slechte bedoelingen hebt zouden ze wel aan te passen zijn
+1
Fendt926Driver
@Valtra man uren staan mechanisch geteld onder in beeld.
Dus niet op het lcd scherm
mf 6150
Is het goed zelf te doen?
Fendttrisixfan
@mf 6150 heb er ondertussen al een stuk of 15 gedaan, dus weet wel hoe het gaat ondertussen. In het begin wel soms eens rare dingen meegemaakt 🙈
mf 6150
@Fendttrisixfan
Ah oefening baart kunst haha. Zoals?
Moet die van de 305 ook maar meteen ff doen nu alles uit elkaar ligt, waar heb jij de schermpjes vandaan?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!