Foto van een Holder B 12 en david brown 770. De David brown heb ik in augustus gekocht die is Nu in orde alleen handgas moet nog nagekeken Worden scheeld iets mee. Mijn bedoeling is om als de David br

David brown 770 en holder b12

38 foto's van @Pieterjaeken

+4
Pieterjaeken
Foto van een Holder B 12 en david brown 770. De David brown heb ik in augustus gekocht die is Nu in orde alleen handgas moet nog nagekeken Worden scheeld iets mee. Mijn bedoeling is om als de David brown weg is een schlüterke te kopen. En dan mijn holder b12 uit 1957. Mijn opa heeft deze holder in 1984 aangeschaft voor het Kleine werk rondom het huis en voor transport.
Deze holder is een nederlander en nieuw geleverd in Holland. Zover ik weet bij een oude holder dealer. Hoe de naam was is mij onbekend. Wat ik wel weet is dat deze holder nooit echt gewerkt heeft mijn opa gebruikten hem maar weinig. Maar de gechiedenis der voor weet ik niet. Wij hebben hem altijd mooi gehouden heb 3jaar terug versnellingsbak gereviseerd moet binnekort is rondom nieuwe banden op.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holder B 12 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!