Foto van: holderb51

Holder B 12

Foto’s
162
Video’s
0
Topics
9

Informatie over de Holder B 12

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de B 12.

Ervaring

Er is één lid die 200 draaiuren ervaring heeft met deze machine. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Vooraanzicht
Achteraanzicht

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Holder B 12 - Hydrauliek olie druk

Hallo,
Ik ben nieuw hier bij tractorfan en heb een holder B12 uit 58 deze heeft mijn opa ooit nieuwe gekocht en ik rijd er al op sinds ik een jaar of 8 was(nu inmiddels 43).
Hij zit dus al even in de family en mijn kinderen rijden er ook op dus 4 generaties op de dikke vette holder B12 hoe mooi is dat(al zeg ik het zelf).

Mijn vraag is, hoeveel olie druk levert de hydrauliek pomp?
Zou ik een kleine hefmast kunnen gebruiken om pellets van een aanhanger te kunnen halen en weg te zetten?
gewicht zoon 500 kilo(ik heb al extra gewicht aan de voorkant van de trekker.

2 reacties


Holder B 12 - Kun je de rij snelheid verhogen bij een holder b12

Ik heb sinds kort een holder b12 hier wil ik graag touretochte mee rijden alleen is de snelheid niet geschikt hier voor. Weet iemand of er een mogelijkheid is om deze te verhogen?

22 reacties


Holder B 12 - Rookt heel erg veel (Witte rook)

Wie kan mij helpen? Ik heb van mijn vader een holder b12 georven. Deze start gelijk maar rookt heel erg. Paar rondjes in de wei en je kan geen tractor meer zien🤔 ik heb tank schoongemaakt, nieuwe diesel en nieuwe tweetakt olie op advies van de lokale tuinmachine specialist. Leek even wat beter te gaan maar nu rookt hij weer erg. Inmiddels ook een kek in de tank maar dat zal hier los van staan. De rook is licht van kleur bijna wit, Wat bij auto's vaak niet veel goeds voorspelt. Heeft iemand enig idee wat de oorzaak zou kunnen zijn?

27 reacties


Holder B 12 - Hydrauliek pomp gezocht

Hallo,

Op onze Holder b12 zit een kapotte hydrauliek pomp. Deze is kapot gedraaid en heeft geen kracht meer om de cilinders omhoog te krijgen.
Nu ben ik op zoek naar een vervangend pomp voor op Holder. Heeft iemand z'n Bosch pomp liggen?

Bedankt

Len

10 reacties


Holder B 12 - Start niet wat kan ik hier aan doen?

Hallo ik ben samen met mijn vader bezig aan een opknap project bezig (Holder b12) maar wij krijgen hem niet gestart volgens mijn vader krijgt hij geen brandstof maar we hebben er al een nieuwe brandstof pomp op gezet en we hebben alles bij elkaar 3 dagen geprobeerd hem lopende te krijgen maar het lukt niet heeft iemand enige idee?

14 reacties


Holder B 12 - stuurrubber B12 gezocht

Wie kan mij vertellen waar ik een stuurrubber voor een holder b12 kan bestellen.Ik ben eens een site tegen gekomen van wat liefhebbers die deze rubbers opnieuw lieten maken omdat ze niet meer te krijgen zijn.Maar kan het nergens terug vinden.
Gr.Sies Zuur

2 reacties


Holder B 12 - werkplaatshandboek

Ik ben opzoek naar een werkplaatshandboek voor een holder B12.
Kopien hiervan ook prima.

3 reacties


Holder B 12 - kleuren

Ik ben op zoek naar de nummers van de kleuren groen en rood voor mijn holder b12 om hem terug op te knappen.
wie kan mij helpen a.u.b.?

1 reactie


Holder B 12 -

Hallo,

Ik ben Stijn, 23, en afkomstig uit Belgie.

Ik ben hier terecht gekomen omdat ik recent een schuurvondstje heb gedaan en ik op zoek ben naar enkele onderdelen. Ben namelijk op een Holder b12 uit 1963 gestoten. Stondt gedemonteerd in de schuur, op het eerste zicht was wel alles aanwezig, ook nog een ploegje en een bakfrees erbij. Maar bij nader inzien tot de ontdekking gekomen dat het differentieel niet compleet is, daar mist het kroontandwiel (tevens het onderdeel waar ik naar op zoek ben). Als iemand iets weet liggen of een adresje weet, aarzel dan niet om mij te contacteren. WNC_187@hotmail.com

Heb hem nu naar mij thuis gebracht, klaar om even proper te maken/onderhoud/controle en dan is kijken om hem draaiende te krijgen.grtz

19 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Holder machines