Foto van een John Deere 6150R.Na afloop van de optocht en prijsuitreiking in het Pezerikkengat, Hilvarenbeek gaan de wagens uit Esbeek( op prinsenwagens van de Pinnenkleuvers en Pezerikken na meestal

John Deere 6150R

+1
Jotke
Foto van een John Deere 6150R.

Na afloop van de optocht en prijsuitreiking in het Pezerikkengat, Hilvarenbeek gaan de wagens uit Esbeek( op prinsenwagens van de Pinnenkleuvers en Pezerikken na meestal de enige in de optocht) terug naar hun thuisdorp Esbeek waar ze voor de belangstellenden nog twee dagen in een rij naast elkaar op een inmiddels voormalig parkeerterrein te zien waren.

Alvorens ze daar heen konden moesten de grootste wagens nog deels gedemonteerd worden ivm de overhangende takken waar ze anders niet heelhuids onder door konden. Dit gebeurt tegenwoordig aan de rand van de bebouwde kom van Hilvarenbeek zoals op de foto te zien.

19-02-2023, Pezerikkengat( Hilvarenbeek).

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6150R en hebben de trefwoorden carnaval , john deere , johndeere , 6r , john deere 6r , hilvarenbeek en Carnaval 2023 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!