Foto van een Tuchel Veegmachine. De bok van de oude veegmachine laatst al gerepareerd. Was krom. Nu overgezet op de nieuwe veegmachine omdat deze een lepel insteek heeft. Nu de hydraulieka nog voor el

Tuchel Veegmachine

+1
Emmink
Foto van een Tuchel Veegmachine. De bok van de oude veegmachine laatst al gerepareerd. Was krom. Nu overgezet op de nieuwe veegmachine omdat deze een lepel insteek heeft. Nu de hydraulieka nog voor elkaar maken en een 3e wiel vóór de bezem maken zodat die de bodem beter volgt en je m niet krom drukt. En zit nog te bedenken om er een cilinder aan te maken voor hydraulisch zwenken.

Reacties

+1
Emmink
Een extra blokje voor de snelwissel bij gekocht. Voor het vegen straks de bak+ slangen vd bak afkoppelen. De reden dat ik t zo maak is omdat we deze bak wellicht niet houden, en ik niet nóg een blokje nodig heb apart voor de veegmachine. Dingen zijn duur zat

(klik om te vergroten)

Case5130
Quote Reactie van @Emmink:
Dingen zijn duur zat

Hier net zo gedaan voor de voorlader, 1 blokje vast aan de happer omdat die elke dag wordt gewisseld en 1 met vrouwtjes er aan voor de balenklem, mocht ooit nog wat komen met slangen kan je die zo om wisselen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Tuchel Veegmachine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!