Terwijl iedereen in de stront zit ben ik nog steeds aan het takken hakken. De laatste loodjes, vandaag de grootste klant afwerken en dan nog een paar kleine klusjes.De

John Deere 6910

+16
GerbertXL
Terwijl iedereen in de stront zit ben ik nog steeds aan het takken hakken. De laatste loodjes, vandaag de grootste klant afwerken en dan nog een paar kleine klusjes.
De "nieuwe" combi is echt 5 stappen vooruit vergeleken met de versnipperaar met kraan en losse kar die ik eerst had. Hij was verschrikkelijk duur maar ik heb er geen spijt van. Een enkelas had ik eerst mijn bedenkingen bij maar het bevalt perfect, kan veel minder aan kapot en door de grote oplegdruk kom ik overal doorheen. Trekhaak is een k80 kogel dus het rijd ook boven verwachting.
De laatste 10 vrachten snippers direct naar een stel kalverboeren gereden die er op stoken, ideaal want mijn opslag zit bijna vol.

Reacties

+2
Herbert
Helemaal nog geen drijfmest uitgereden?
+2
GerbertXL
@Herbert een klein beetje, ook omdat ik een andere injecteur heb gekocht die ik pas moest maken dus dat gaat niet ieder jaar gebeuren.
+1
Herbert
@GerbertXL ach ja, het komt hier ook vaker voor dat ik rond deze tijd pas een keer begin dan dat ik zoals nu de meeste mest er op heb liggen.
casejxu
Quote Reactie van @GerbertXL:
andere injecteur

Slootsmid niet naar wens?
+2
GerbertXL
@casejxu ik was er een beetje klaar mee. Prima degelijk apparaat maar ik vind m gewoon te zwaar, dat ding hoort achter een grotere tank of zelfrijder. Ik heb een 8 meter roelama gekocht, weegt ruim een derde minder met een meter meer werkbreedte.
casejxu
@GerbertXL met van de verende elementen zeker? Vind ik ook hele mooie simpele bemester. En bijna 0 draai/smeerpunten
+1
GerbertXL
@casejxu helemaal
+3
Rondeutz06
Mooie trekker ook en een creatieve versie frontgewicht, mooi bedacht
+3
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Rondeutz06:
creatieve versie frontgewicht

en uniek ook, van een mobile Argenterio!
+8
GerbertXL
@Rondeutz06 het enige nuttige wat ik van dat stuk ellende over heb gehouden haha. Ideaal ook om iets aan de kant te drukken in het bos.
+4
WaterDeutzer
Mooi plaatje Gerben! Jij bent ook van alle markten thuis.
+4
J asper
Mooi dat die goed voldoet👍🏻👍🏻
+5
DANOONTJE POWERR
Mooi plaatje!
Zo'n hert voelt zich nog het meest thuis in het bos vanzelf. 😅
+3
Mooi dat het allemaal boven verwachting loopt💪💪 echt een super dik setje😊
a3vandiejen
Mooie foto.
john deere 7810
Strak zo!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6910 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!