Foto van een gedeeltelijk gedemonteerde. En een geheel gedomineerde Goudland GK 36 Kantelploeg. Beide ploegen zijn krom getrokken. Qua maatvoering het zelfde, qua constructie verschillend. Bij de ene

Goudland Gk36

+1
langeslagdiesel
Foto van een gedeeltelijk gedemonteerde. En een geheel gedomineerde Goudland GK 36 Kantelploeg. Beide ploegen zijn krom getrokken. Qua maatvoering het zelfde, qua constructie verschillend. Bij de ene scharniert de wentelas mee met het frame en zit de lagering in de ploegkop. Bij de ander zit de wentelas vast in de ploegkop en zitten er twee glijlagers in de hoofdbuis van het frame. Beide van oorsprong groen qua kleur. Beide voorzien van Goudland inslag letters in de risters. Na het nodige gas en zuurstof, wd40 en TLC zal hier weer een rechte bruikbare ploeg uit komen die achter de R 425 komt te hangen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Goudland ploeg ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!