Foto van een Deutz D10006Grote beurt + schoonmaakbeurt weer gehad. Alle verlichting is ook weer werkend gemaakt, dus hij kan er weer een jaar tegenaan voor de voerwagen.

Deutz D10006

+8
jasperJD
Foto van een Deutz D10006
Grote beurt + schoonmaakbeurt weer gehad. Alle verlichting is ook weer werkend gemaakt, dus hij kan er weer een jaar tegenaan voor de voerwagen.

Reacties

+3
bob de bouwer
Mooie Deutz
+4
MF 2725
Mooie nette Deutz voor z'n leeftijd.
+3
Rondeutz06
Mooie strakke trekker
+1
WaterDeutzer
Aan de verkleuring van de pijp te zien, moet ie goed aan de bak. Zie je niet vaak een Sekura cabine op een 6-cilinder.
+2
jasperJD
@WaterDeutzer klopt hangt een 22 kuub RMH voerwagen achter. Of de cabine origineel is weet ik niet, kunt wel zien dat de versnellingspoken verlengd zijn.

(klik om te vergroten)

+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @jasperJD:
kunt wel zien dat de versnellingspoken verlengd zijn.

Deze cabines werden wel af fabriek op de 4-cilinders gemonteerd, de 6 pitters kregen een Fritzmeier comfort. Maar die poken hadden wij thuis ook met zo'n 10cm verlengt tot net onder het stuur om comfortabel te kunnen schakelen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D10006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!