Foto van een Case IH 7250 van Bart Sprangers op trekkertrek Poppel 2022. Wa kon da ding roken!Ik weet zeker dat het type bestaat op TF maar kon het bij zowel Case IH als Case International niet vinden

Case International Magnum 7250

+3
Jotke
Foto van een Case IH 7250 van Bart Sprangers op trekkertrek Poppel 2022. Wa kon da ding roken!

Ik weet zeker dat het type bestaat op TF maar kon het bij zowel Case IH als Case International niet vinden... Ook niet met Magnum ertussen.

10-07-2022, Poppel( België).
+2
arnold-arentze
@Jotke Er gaat diesel genoeg in de dikke Cummins🙈. Prachtig geluid komt er uit deze motor met de open pijp 🎶Type staat er wel tussen hoor
+1
Jotke
@arnold-arentze

Dat geloof ik beide!

Kan goed dat ie er wel tussen staat. Is wel vaker dat je het type niet gevonden krijgt bij uploaden maar vervolgens bij verplaatsen wel. Heb echt alles afgezocht.
+1
bart1455
@Jotke is een ge-update 7220.🔥💪😀

Reacties

arnold-arentze
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Case IH Onbekend naar Case International Magnum 7250

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Magnum 7250 en hebben de trefwoorden poseren , trekkertrek , trekkertrekken , case ih , magnum en trekkertrek poppel(be), 10/07/2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!