Henk lekker bezig om de Same Atlanta 45 schoon te spuiten..deze kocht ik gedemonteerd, maar is in 2007 al gedemonteerd. Ik wil hem eerst weer in elkaar zetten en er mee werken of alles nog goed werkt,

Same Atlanta 45

+12
wim-same
Henk lekker bezig om de Same Atlanta 45 schoon te spuiten..deze kocht ik gedemonteerd, maar is in 2007 al gedemonteerd. Ik wil hem eerst weer in elkaar zetten en er mee werken of alles nog goed werkt, en ook om alle olie lekkages te ontdekken.
+7
bob de bouwer
@wim-same En laat je Henk dit doen zonder een regenpak, arme man is helemaal nat geworden
+8
wim-same
@bob de bouwer Ha ha, toen Henk bijna klaar was zei Adrie, "Henk, net om de hoek hangt een regenpak hoor". ha ha.
+7
bob de bouwer
@wim-same Ja, daar stond ik bij dat Adrie dat tegen Henk zei
+2
newholland-
@wim-same heb je de gevels en het dak van de schuur opgeknapt👍👌
+2
wim-same
@newholland- ja, klopt. En roldeuren erin.
+4
newholland-
@wim-same mooi geworden.Komende zomer gaat bij mij alle asbest er af. Bij brand keert de verzekering niets uit en moet ik zelf opdraaien voor de opruim kosten☹️☹️
+3
wim-same
@newholland- En ik heb nu ook zonnepanelen, en die wilde ik ook niet op asbest laten leggen. Dus dan maar in een keer goed doen.
+4
JohnDeere5085
@newholland- paar jaar terug loods vlakbij verbrand, ook dikke 280 m2 asbest erop, compleet verfikt, bluswater van boven erop gespoten en zo in ons land ernaast en de sloten gelopen, volgens de onderzoeken nergens vervuiling, maar de tuin moest wel schoongezocht worden door mannetjes in pak en een stofzuiger..... Getekende versie schoonverklaring hier in de la liggen mocht er ook gedoe komen, maar in hoeverre dat iets oplost bij problemen...
+4
newholland-
@JohnDeere5085 Het is inderdaad allemaal zo krom als wat maar je hebt het er maar mee te doen in Nederland 🤷
+3
wim-same
@JohnDeere5085 bij een oude klant van mij ook gebeurd. Stal afgebrand met asbest dak. Deze boerderij stond tegen een dorp aan, en tijden de brand was de wind aan op het dorp. Hel halve dorp is schoon gemaakt met mannetjes in maanpakjes. En als de verzekering dan niet betaald. Daar ben ik toch ook wel een beetje van geschrokken. Gelukkig is bij mij nu alle asbest weg.
+2
newholland-
@wim-same Hazerswoude denk 🤔
+1
wim-same
@newholland- ja klopt, bij Jacobs.

Reacties

+9
wim-same
Deze Same Atlanta is heel vroeger nog van min geweest blijkt na onderzoek, en deze had ik toen aan mijn buurman verkocht, die inmiddels al lang niet meer leeft. dus voor mij nog wel herinneringen aan deze trekker.
+7
a3vandiejen
Henk vroeg aan mij, mag ik hem schoonspuiten!!, ja prima hoor..😅😃
+3
Wimariete
Weer goed bezig geweest jongens
+3
Towaberg
Prachtig, jullie werken al met gasten 👍👍👍
+3
jan-kees same
Hij mag wel niet te veel in de hoekjes spuiten ,anders blijft hij zijn eigen pet van z,n hoofd!!😆

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Atlanta 45 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!