Sorry, de foto's zijn een beetje eentonig, maar de trekkers hebben afgelopen tijd weinig ander werk gedaan. Hier staan de rode gebroeders samen een ouwe doorgeschoten  heg weg te kauwen. Blijkbaar pas

Massey Ferguson Meerdere

+11
hooidonk
Sorry, de foto's zijn een beetje eentonig, maar de trekkers hebben afgelopen tijd weinig ander werk gedaan.
Hier staan de rode gebroeders samen een ouwe doorgeschoten heg weg te kauwen. Blijkbaar passen de stronken ook door de versnipperaar, dus dat ruimde lekker op.

Vandaag is ook het luchtfilterhuis van de 155 weer terug gekomen van de verzinkerij, dus die mag binnenkort ook weer aan de bak.
+3
Hidde Gröniger
@hooidonk verzinken en daarna nog spuiten?
+5
hooidonk
@Hidde Gröniger
Ja klopt, het verzinken was puur om hem van binnen te beschermen tegen doorroesten van binnenuit. Daar had hij al een knauw van gehad namelijk.

Helaas is hij wat minder mooi in het zink gekomen dan gehoopt, dus ik denk maar even goed met de bus zinkspray er in.

(klik om te vergroten)

+4
mf 35x
@hooidonk het verveelt niet hoor

Reacties

+4
hobbyist mf 35
Prachtig span zo.👌
+5
a3vandiejen
Gewoon weer een mooie foto.
+4
Massey 2705
Hij blijft mooi hoor...! Gewoon blijven plaatsen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!