Vandaag kreeg ik bericht van het LMB dat de 14 klaar was. Blijkbaar was alleen het linker rempompje aan de cabine inwendig lek, je kon het dus niet merken uitwendig. Daar kwamen ze achter toen ze de l

International 1455 XL

+17
Gavrie Willemsen
Vandaag kreeg ik bericht van het LMB dat de 14 klaar was. Blijkbaar was alleen het linker rempompje aan de cabine inwendig lek, je kon het dus niet merken uitwendig. Daar kwamen ze achter toen ze de linker achteras gedemonteerd hadden. Mijn vader kwam toevallig langs op het bedrijf en hij heeft mij met de auto naar het LMB gebracht. Hier zie je nog een laatste “afscheidsfoto” met een Steyr 6240 Absolut CVT en een Case 200 Optimum op de achtergrond. Ik ben heel benieuwd hoe die 2 trekkers er binnen 40 jaar bijstaan. 🤪🤪 De mijne is dit jaar 40 geworden….
+7
Fast Eddy
@Gavrie Willemsen

Dat zei ik 20 jaar geleden ook over de John Deere 6810 en 7810. Die hebben het tegendeel al ruimschoots bewezen. Maar hoe meer electronica er op zit hoe moeilijker het wordt om ze op lange termijn draaiend te houden.

Nog gevraagd of je de Steyr een keer op demo mag hebben?😉
+5
casejxu
Quote Reactie van @Fast Eddy:
hoe meer electronica

De kwaliteit van de elektronice(componenten als kabels en stekkers) word ook steeds beter. Dat scheelt wel aanzienlijk
+3
newholland6640
@Gavrie Willemsen

Je bent gewoon al vast een beetje aan het wennen voor een mooie case 😉
+1
Gavrie Willemsen
@newholland6640 nee hoor, moet je echt niet denken 😜😜😜
+1
newholland6640
@Gavrie Willemsen

Zeiden we hier ook 😛
+3
mfrijder
@Gavrie Willemsen Vorige week nog een beurtje gedaan aan een Massey-Ferguson 3070 Datatronic van bouwjaar 1990 met 15500 draaiuren op de klok die verder op winter airco en zomer verwarming langs de deuren en deurrubbers geen enkele storing van de elektrische componenten kent.
Zelf heb ik al berijder van deze trekker bij eerste eigenaar al een goede 8500 uur op die klok gezet dus van de begin historie weet ik eigenlijk alles van die trekker maar ik vind het niet slecht voor die 35 jaar ervaring voor die trekker, ik had het niet verwacht.

Reacties

+8
Rondeutz06
Zullen die trekkers de 40 halen........?
+9
Gavrie Willemsen
@Rondeutz06 40 km/h allicht wel 🤪🤪🤪🤪
+4
Rondeutz06
@Gavrie Willemsen qua snelheid winnen ze het van je....🙈

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!