Leuk plaaatje zo van bovenaf. Foto gemaaakt door Swermink en het filmpje ook https://youtu.be/qVAJtRisu84

Volvo EW 140C

+5
hermanjohndeere
Leuk plaaatje zo van bovenaf. Foto gemaaakt door Swermink en het filmpje ook
zettelmeyer
@hermanjohndeere mooi filmpje hoe snel heb je hem vol?
hermanjohndeere
@zettelmeyer tussen de 30 en 35 minuten. Beetje afhankelijk van het gewicht en de bult.

Reacties

T.Tanis
Mooi spul😎
JD 6110
Met zo'n happer gaat ook mooi ja.

Vorige week nog kuilgras met de sorteer knijper geladen
hermanjohndeere
@JD 6110 jaa ik vind het persoonlijk veeel beter gaan 🙈 poos terug uit nood ook 2 walkingfloors vol staan hijsteren met de knijper omdat de happer kapot knapte maar tis een getrek van niks en je bent zo 2 uur bezig om der 2 vol te krijgen. Enigste voordeel is dat je iets meer aan kunt stampen met een grijper.
JD 6110
@hermanjohndeere

Ja je kunt idd wel iets stampen ja.

Voor die paar keer kunnen wij geen happer kopen , en fourage handel hebben we niet.😜 Zal alleen voorkomen bij gestopte boeren of opladen bij voergebrek.
hermanjohndeere
@JD 6110 nee inderdaad. Fourage doen wij ook niet maar ook bij boeren met voer te veel of stoppende boeren. Wij anders ook niet maar happer lag er als reserve voor de shovel. En nu kan ik eventueel ook een keer voer laden mocht de shovel kapot zijn.
mdoornekamp
Schiet lekker op zo met de happer. Aandrukken is vaak niet nodig denk ik . Of kom je anders niet aan de tonnen
hermanjohndeere
@mdoornekamp beetje afhankelijk van het voer maar met dit was het wel een beetje nodig. Dikke kop erop laden die goed aandrukken en dan nog een laagje erover zaten ze aan de 30 ton.
mdoornekamp
@hermanjohndeere ok. Dan was het vrij droog spul. Vaak zijn die walking floors wel machtig groot
+1
hermanjohndeere
@mdoornekamp ja deze waren 90 kuub. Mooiste is alles er zo vast mogelijk ingooien dan hou je dichtheid het hoogst. Maar hoe droger het is hoe makkelijker het uit elkaar valt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo EW 140C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!