De nieuwe aanwinst van mij en m'n vader, een Renault 981-4. Toch wel een beetje een vreemde eend in de bijt, maar wel blij mee.

Renault 981-4

+7
stippie
De nieuwe aanwinst van mij en m'n vader, een Renault 981-4. Toch wel een beetje een vreemde eend in de bijt, maar wel blij mee.

Reacties

+2
Fast Eddy
Dikke JCB power op de achtergrond.
+1
stippie
@Fast Eddy tweemaal JCB 145W, linker is van 2006 en de rechter is van 2018
+1
Fast Eddy
@stippie

Vlakbij zit een dealer maar hier in de buurt zie je ze amper. Zo goed staan ze hier ook niet bekent.
+1
stippie
@Fast Eddy bij het loonbedrijf waar mn vader werkt hebben ze 2 mobiele kranen, een rupskraan en een shovel van JCB
+1
Fast Eddy
@stippie

Het loonbedrijf waar ik begonnen ben heeft dacht ik nog 2 mobiele JCB kranen en 1 nieuwe JCB rupskraan. Op de bult gebruiken ze nog de echte Werklust shovels.
+5
Rondeutz06
Mooie buffel, plezier ermee 👍
stippie
@Rondeutz06 bedankt!
+3
2850Johndeere6R
Een eigen sticker erop geplakt? Mooie aanwinst 💪🏼
+5
stippie
@2850Johndeere6R bedankt!
Nee, die sticker zat er al op, we hebben de trekker van een oom van m'n vader gekocht. Hij had vroeger naast koeien een loonbedrijf, m'n vader heeft vroeger op de zaterdagen en in de vakanties voor zijn oom gewerkt. Deze Renault was de eerste grote trekker waar m'n vader mee over de weg mocht toen hij 16 was.
+1
jehan
@stippie kijk dat is wel heel mooi dat je dan zon trekker kunt kopen
+1
Towaberg
Wordt deze trekker opgeknapt?
Prachtig model vind ik dit 👍
+2
stippie
@Towaberg we zijn nu nog niet van plan om de trekker helemaal op te knappen en te spuiten. Wel willen we onder andere voorspatborden erop, de linker zijraam vervangen en de brandstofpomp laten reviseren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 981-4 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!