Foto van een Massey Ferguson 3655 met Amac ruggen frees. Weer een mooie kalenderfoto van de Polderpioniers. Deze serie waren een van de laatste aankopen van de RIJP voordat het overging in ERF.

Massey Ferguson 3655

+8
Fast Eddy
Foto van een Massey Ferguson 3655 met Amac ruggen frees.

Weer een mooie kalenderfoto van de Polderpioniers. Deze serie waren een van de laatste aankopen van de RIJP voordat het overging in ERF.

Reacties

+6
Fast Eddy
De volledige foto.

(klik om te vergroten)

+5
Rondeutz06
Mooie foto
+5
2850Johndeere6R
@Fast Eddy Mag ik vragen waar ERF voor staat? Pa heeft ook een plakboek met prachtige foto's van RIJP uit de tijd dat hij daar toen in de verhuur zat voor mijn oom. En is de kalender bij hun te bestellen?

Prachtige foto
+6
mklok
@2850Johndeere6R Exploitatie Reservegronden Flevopolder. Die foto's mogen wel hier op TF geplaatst worden . Misschien dat de polderpioniers deze ook wel wil hebben.
+5
2850Johndeere6R
@mklok Die staan nog ergens in de verhuis dozen en zo zijn er wel meer oude foto's die ik nog eens plaatsen wil. Maar omdat het huidige huis niet rijk is kwa ruimte staan ze warm elders opgeslagen, met de tijd dat we de oude stolp mogen vervangen komt het hele spul weer richting huis en dan zal ik met de tijd de fotos plaatsen.
+2
mklok
@2850Johndeere6R komt goed.
+2
noordhof
@2850Johndeere6R Zeker doen!!
+3
Fast Eddy
@2850Johndeere6R

Quote:
En is de kalender bij hun te bestellen?

Je zou een mailtje naar Stichting Polderpioniers kunnen sturen .

En als je veel foto`s hebt kan je contact opnemen met Niels van der Boom. Maar je kan natuurlijk hier ook alles eerst posten.😉
+4
a3vandiejen
Schitterend.
+3
David Bakker
Prachtige foto . 👍
+1
mf 6150
Ben benieuwd waar deze trekkers zijn gebleven, dit is er volgensmij 1:
tractorfan.nl/picture/520031/…
+3
kramer
@mf 6150 Maar dan haal je dat nummer er toch niet af?
+4
MF 2725
Prachtige foto, inderdaad.
+7
Massey 2705
De 3600 serie waren prachtige trekkers van MF. Mooie foto...!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3655 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!