De banden centrale van de vorige eigenaar van mijn dieplader had 2 wielbouten afgedraaid bij het demonteren van een band. Addertje onder het gras is dat deze diepladers aan de linkse kant, wielbouten

Aanhangwagen Semi-dieplader

+2
Fendttrisixfan
De banden centrale van de vorige eigenaar van mijn dieplader had 2 wielbouten afgedraaid bij het demonteren van een band. Addertje onder het gras is dat deze diepladers aan de linkse kant, wielbouten met linkse draad hebben 🙈. (merk is Geysen en Verpoort maar staat niet in lijst)

Reacties

wilbertkw
Dat zijn van de geintjes die verwacht je niet. Alles vervangen met rechtse draad of origineel houden en 2 linkse wielbouten er weer in ?
+1
Fendttrisixfan
@wilbertkw alleen 2 nieuwe linkse wielbouten erin
+1
John-Renault
Wat voor assen zijn dit met casettelagers of normale lagers.
SAF assen hebben linkse en rechtsedraad van de astap, bij andere assen heb je dat minder/ of helemaal niet.
Fendttrisixfan
@John-Renault assen van Geysen en verpoort zelf. Zitten gewoon 2 conische lagers in. De draad op de stap is wel gewone draad
+1
catfan55
Zulke hubs hebben wij ook, bij die van ons kun je het zien op de moer (als je daar op let 😂 )

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Aanhangwagen Semi-dieplader ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!