Foto van een Fendt 516 vandaag aan uienzaaien. Foto is geplaatst door johnnyboy op 09-04-2023 om 19:47:39, met 8 reacties.

Uienzaaien

johnnyboy
Foto van een Fendt 516 vandaag aan uienzaaien

Reacties

MaxxuM4ever
Mooie dag, hier donderdag nog aardig water gehad, duurt nog wel weer ff
valmet6400power
@MaxxuM4ever
Aardig water? 5 mm 😂
Komende week wordt een ander verhaal ben ik bang..
RaHeados
@valmet6400power wij hadden 8mm gehad donderdag. Ene plek stuift het andere plek zou je door de zode zakken met de trekker 😅
+1
valmet6400power
@RaHeados
Wij hadden woensdag op de gerst kunstmest gestrooid en donderdagochtend kwamen ze op de wintertarwe de Growsol prikken. En donderdagmiddag ging het regenen dus dat kwam weer perfect uit. Gister de gerst gespoten en vanmorgen het land waar de bieten moeten komen (gewoeld aardappelland) doodgespoten dan kan het komende week rustig doodgaan tijdens de moesson. 😃
MaxxuM4ever
@valmet6400power ik moet de regenmeter nog ophangen, voor mijn gevoel had het aardig geregend. Zo blijkt maar weer, meten is weten.
valmet6400power
@MaxxuM4ever
De regen viel, naar verhouding, wel mee aangezien het vanaf 14:00 tot 20:00 geregend had maar het klapte er niet erg hard uit. Maar voldoende om de kunstmest op de gerst te doen smelten dus dat was wat ons betreft prima.
MaxxuM4ever
@johnnyboy bevalt dat goed op brede banden zaaien? Ze lijken een stukje lager de liggen dan de onbereden grond. Hier wordt dacht ik alles nog op onbereden grond gezaaid, veelal op wieltrekkers en eentje met rupsen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 516 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!