Er is helaas een luchtbel ontstaan in het scherm boven in. Van links naar rechts.  Iemand bekend mee? Kan ik iets aandraaien , dat de hoek weer wat strakker komt ofzo ?

John Deere 6215R

JD 6110
Er is helaas een luchtbel ontstaan in het scherm boven in. Van links naar rechts. Iemand bekend mee? Kan ik iets aandraaien , dat de hoek weer wat strakker komt ofzo ?
+2
JCfendt307lsa
@JD 6110 die luchtbellen ontstaan doordat de vloeistof tussen het glas en het scherm weglekt. er zijn wel schermen onder garantie vervangen, maar dat is wel een paar jaar geleden. niks aan te doen. Ik weet wel een bedrijf die het kan maken, maar dan ben je je scherm een tijdje kwijt.
JD 6110
@JCfendt307lsa

Oh is dat het euvel....

Ja hier is de garantie termijn al wel vanaf.
Je mag me de naam door geven. Of via pb. Is het een grote klus/ kosten plaatje? Hoelang weg en waar gaat het dan heen?
+1
JCfendt307lsa
@JD 6110 stuur maar even PB, dan leg ik het wel even uit. overigens zijn er heel veel schermen die het veel erger hebben en het nog steeds doen, dus je moet je wel afvragen of je je er nu al druk om moet maken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6215R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!