De 620 is terug. Na wat tegenslag hier en daar, heb ik vanavond de 6190 weer kunnen ruilen met onze vertrouwde 620. De reparatie heeft wat langer geduurd,  maar we hebben dan ook alles aangepakt wat w

Hij is terug!

+4
JiGo
De 620 is terug. Na wat tegenslag hier en daar, heb ik vanavond de 6190 weer kunnen ruilen met onze vertrouwde 620. De reparatie heeft wat langer geduurd, maar we hebben dan ook alles aangepakt wat we tegenkwamen. Onderandere de vooras is volledig voorzien van nieuwe pennen en bussen (moest zelfs gekotterd worden), wat sensors hier en daar, nieuwe led verlichting rondom, 2de zwaailamp, nieuwe voorspatborden en de groene kappen zwart laten spuiten. Mede door de kosten besloten deze trekker voorlopig niet meer weg te doen. Het zwart is een kwestie van smaak, maar ik vind het wel wijs zo! Morgen een dagje grondrijden en zondag maar eens goed poetsen.

Reacties

+1
BEboer
👌
+1
Johny power
Netjes 👌
+1
casejxu
Poooooh🤩
+1
PieterA
Netjes geworden hoor!
Hoe rijdt het t.o.v.de 6190? Motor van de 6.20 is misschien feller?
+2
JiGo
@PieterA de 6190 was een stuk stiller in de cabine en stuurde veeel soepeler. Maar ik bleef me storen aan de redelijk slechte afwerking binnen in de cabine en de dealer was het hem ook niet voor mij.
+1
JiGo
De eerste uurtjes staan er alweer op na zijn operatie! 🥳💪

(klik om te vergroten)

+1
Theuny
Misschien ook eens zwarte velgen voorzien? (Of de grijze zwart verven)😜
+1
JiGo
@Theuny ik vind nu het contrast mooi tussen dat zwart en grijs. 😃
+1
deufi
Die ziet er weer stak uit. Was je 10k verder met ee grote beurt?
JiGo
@deufi ja het is een pittige, maar je koopt er geen nieuwe voor zeg maar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 620 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!