Vandaag nog eens wat gesnoeid. Door de regen van afgelopen weken niet veel meer kunne doen. Het was vandaag dan op sommige plaatsen meer dan nat genoeg dat ik niet overal opkon. Ik hoop tegen volgende

Takkenzaag

+4
Saeghershof
Vandaag nog eens wat gesnoeid. Door de regen van afgelopen weken niet veel meer kunne doen. Het was vandaag dan op sommige plaatsen meer dan nat genoeg dat ik niet overal opkon. Ik hoop tegen volgende week zaterdag het laatste gesnoeid tehebben voor dat het land geploegd word.

Reacties

+3
Saeghershof
Takjes worden vlug bomen.

(klik om te vergroten)

Niet alleen hagen zoals op de eerste foto.
+4
Saeghershof
Ik kan tot 6m snoeien maar een paar meter hoger hier ook welkom zijn.

(klik om te vergroten)

Een paar meter hoger was beter
Saeghershof
Gisterenavond wou ik 'rap' nog eens rond een akker gaan waar nogal wat hoge struiken staan. Ging goed tot er opeens een paar palen blood kwamen van een oude paardenstal. Straks nog een likje verf erop en de breekbout van m14 naar m12 brengen.

(klik om te vergroten)

Oeps.
fendtjuh
Bevalt de zaag goed? Hoe dikke takken kun je er mee zagen?
Saeghershof
@fendtjuh zaag bevalt zeer goed. Ik heb al takken van 15cm doorgezaagd. Dat is wel de max. 15cm is met de voet op het koppelingspedaal.
fendtjuh
Dat klinkt niet raar. V snaren rook je niet snel op? Dat leek me nog het gevaarlijkst aan dit type. Ben ook wat aan het rondkijken.
Saeghershof
Vrijdagavond de ophanging voor de motorkap bescherming wat aangepast. Deze had ik aan de cabine gemonteerd. Het gaf een enorm irritant geluid in de cabine tijdens het werken.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr Multi 4100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!