Het is goed als het nuffield is   ,dat staat in het fins op dit oude luciferdoosje volgens Google translate.een heel mooi onderdeel van mijn verzamelingetje vooral omdat je dit soort items maar weinig

Nuffield 460

+9
stijn-de-bock
Het is goed als het nuffield is ,dat staat in het fins op dit oude luciferdoosje volgens Google translate.een heel mooi onderdeel van mijn verzamelingetje vooral omdat je dit soort items maar weinig tegenkomt.

Reacties

+4
steyrlanzboy
Mooi
+2
+3
kramer
Het is in meerdere opzichten mooi, het zijn ook prachtige trekkers.
+2
oldtimergek
@stijn-de-bock Heb je deze ook al.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+2
stijn-de-bock
@oldtimergek nee die heb ik nog niet.er bestaan er denk ik ongelooflijk veel,
+1
oldtimergek
@stijn-de-bock zou het niet weten of er veel van zijn.
+1
stijn-de-bock
@oldtimergek of er nog veel van over zijn heb ik geen idee van,ik weet wel dat ik in de loop der jaren al behoorlijk veel verschillende lucifermapjes en doosjes van veel verschillende tractormerken ben tegengekomen te koop op internet of op beurzen, soms voor een klein prijsje soms ook voor voor mij te hoge vraagprijzen.
+1
a3vandiejen
Mooi lucifer doosje.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Nuffield 460 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!