Als je een hekel aan trekkers wil krijgen moet je aan stoelen gaan sleutelen. Vorig jaar met de laatste snee hield de stoel ermee op, een gaatje in de luchtbalg. Stuk hout eronder gepropt en doorrr. D

John Deere Interieur

+4
GerbertXL
Als je een hekel aan trekkers wil krijgen moet je aan stoelen gaan sleutelen.
Vorig jaar met de laatste snee hield de stoel ermee op, een gaatje in de luchtbalg. Stuk hout eronder gepropt en doorrr. Dat stuk hout begon ook steeds lager te worden dus ik moest er toch maar wat aan doen. Hij reed eigenlijk verrassend goed zonder verende stoel maar er mankeerd ook meer aan de stoel kwam ik nu achter.

Reacties

+4
GerbertXL
Hoppa 185 pietermannen ex btw voor dit ding. Ik heb nog serieus nagedacht over een nieuwe stoel maarja dan zit ik nog met een kapotte stoel die ik ook op een andere trekker zou kunnen zetten. Dus nu maar maken en dan zien we wel weer.

(klik om te vergroten)

valtradriver
@GerbertXL Nou € 185 valt me nog mee,paar jaar terug had ik zelfde probleem (Grammer) en moest zo’n stomme balg al ruim 200 kosten en dan moest die er nog ingemaakt.
Toen hadden ze voor € 600 een amper gebruikte luchtgeveerde Grammer staan, die er ingezet,nou nog geen dag schik gehad van die stoel….dus had gewoon balg moeten laten vervangen…
Zit dus blijkbaar nog veel verschil in stoelen van hetzelfde merk
josje
Dat je hem er niet uit de cabine haalt. Wat een getopt zo, zou ik zeggen.
GerbertXL
@josje ja klopt, heb ik weleens gedaan maar ik dacht nu slim te zijn haha. Eruit halen is wel wat handiger ja maar dan moet ik wel eerst de armleuning eraf halen en er zit ook een machine achter op het moment. Weer wat geleerd.
bart99
Heerlijk die stoelen, hier knalden we ineens door de rugleuning heen 😅
J asper
@bart99 Mischien wat minder zuipen en wat harder lopen daags.
GerbertXL
@bart99 dat heb ik toevallig ook gehad bij deze stoel. Was iets met een uitgelubberde bus geloof ik, was niet zo'n drama om te fiksen.
A.H.S.
Kun je zien wat zo'n stoel eigenlijk doet voor je lichaam,gelukkig kun je zo'n stoel repareren/vervangen.
GerbertXL
Nieuwe balg erin geprutst maar het viel mij enorm tegen hoe het reed, na een paar vrachten kwam ik erachter dat ik de voorui/achteruit demping had geblokkeerd 🙃 .
Nu veert ie weer zoals tevoren maar de stoel is eigenlijk aan vervanging toe, de nieuwigheid is er een beetje af. Binnenkort maar eens bij de JD dealer omhoren wat ie voor me kan betekenen.
De loonwerker hier had een JD 7430 waar ie linksvoor de cabinesteun eraf had gehaald en er een claas veerpoot op had geknutseld. Is ook wel een idee.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!