Vandaag op een werk van ons gezien; NH T7.230 met Joskin Trans KTP drieassige dumper. Volledig het span in bedrijfskleuren, ik vind dat altijd wel wat hebben. Normaal ben ik helemaal niet zo’n New H

New Holland T 7.230

+8
Vandaag op een werk van ons gezien; NH T7.230 met Joskin Trans KTP drieassige dumper. Volledig het span in bedrijfskleuren, ik vind dat altijd wel wat hebben. Normaal ben ik helemaal niet zo’n New Holland liefhebber, of eigenlijk al helemaal geen moderne tractoren liefhebber, maar ik moet zeggen; dit span ziet er echt super knap uit!
mklok
@maarten-suykerbuyk Dan ben je vlakbij mij aan het werk. Eén vd eigenaren van loonbedrijf Poldervaart is een maat van mij.

Reacties

+4
WaterDeutzer
Kleur kipper heeft wel wat van die op foto van Stijn achter de MF 8S.
+1
@WaterDeutzer er zijn er wel meer rode. Adams uit Beerse heeft er bijvoorbeeld ook.
+2
caseboy
Inderdaad een mooie span zo
+2
Mooie foto alleen jammer dat het niet me goede kant is
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Bryanvermeulen3110:
Mooie foto alleen jammer dat het niet me goede kant is

Als ik het goed begrijp, eerst de trekker en daarna z'n baasje op TF? Welkom!😊
+1
@Bryanvermeulen3110 u vraagt wij draaien. 😉
Waarom eigenlijk? Ik zie niet meteen iets?

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.230 en hebben de trefwoorden joskin en dumper geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!