Foto van een Fendt 615 Op zaterdag 15 april hebben wij het land waarop aardappels komen staan geploegd. Dit word voor ons het eerste jaar dat wij aardappels zetten, eerst zouden we op die vrijdag gaan

Ploegen met een fendt 615

+5
Foto van een Fendt 615
Op zaterdag 15 april hebben wij het land waarop aardappels komen staan geploegd. Dit word voor ons het eerste jaar dat wij aardappels zetten, eerst zouden we op die vrijdag gaan poten maar dat hebben we verplaatst naar maandag omdat het te nat was. Het valt me over het algemeen erg tegen hoe nat het hier is. Wij wonen 3 km van de Maas af daarom zijn er hier veel verschillende types grond maar zelfs op de zand is het nog erg nat vind ik. Toch konden we de bieten op paasmaandag zaaien die komen nu op.

Reacties

huub
Wat voor aardappels gaan jullie verbouwen? Volledig in eigen beheer?
@huub frietaardappelen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 615 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!