Foto van een New Holland TS 100.Afgelopen week hebben we de eerste suikerbieten in loonwerk gezaaid, onderin lijkt de grond nog tijd nodig te hebben. Maar langer wachten kost ook groeidagen. Naar ons

New Holland TS 100

+3
Daanfordje
Foto van een New Holland TS 100.

Afgelopen week hebben we de eerste suikerbieten in loonwerk gezaaid, onderin lijkt de grond nog tijd nodig te hebben. Maar langer wachten kost ook groeidagen. Naar ons idee zou het voor de verwachte regen ook niet zo hard opknappen dat we er op konden wachten.

Reacties

MaxxuM4ever
Bevalt brede banden en in de banden sporen zaaien beter dan op smalle banden zaaien?
+1
Jannes7000
@MaxxuM4ever wij zaaien op 380/ 46 banden, passen mooi tussen de regels en sporen niet teveel in.
arjanvw
@MaxxuM4ever als je dan toch op brede banden wil zaaien, moet je denk ik ook gelijk voor heel breedt gaan. Maar ik zie liever dat de trekker op cultuur en dan voor en achter op dubbellucht staat.
+1
Daanfordje
@MaxxuM4ever We zaaien al zo lang als ik weet op brede banden, eerst wel op 18.4 maar toen we gps kregen op 650’s op 2 meter dan reed je op de plek van 4 rijtjes. Nu zaaien wel met deze trekker op 1,80 en dan rijd je maar over 2 rijtjes zegmaar. Hebben er nog zelden nadelen van gezien. Je hebt iets minder losse grond om toe te dekken maar het gaat wel!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!