Foto van een Fendt Dieselross F24. Foto is geplaatst door vincent-hagedoorn op 22-04-2023 om 19:21:00, met 7 reacties.

Fendt Dieselross F24

+2
Foto van een Fendt Dieselross F24

Reacties

+2
Hallo tractor liefhebbers,

Heb recent een F24L kunnen kopen. Ik ben van plan deze weer op te knappen. Ik heb hier geen ervaring mee en ik hoop hier met vragen terecht te kunnen.

Groeten Vincent.
roscho
@vincent-hagedoorn Da's best een leuk trekkertje. Om te beginnen lijkt het dat de vooras een beetje X-benen heeft. Even de fusees en de wiellagers controleren.
Verder ziet het plaatwerk er behoorlijk gaaf uit.
Veel plezier ermee!
Fendtfarmer1
Mooie trekker, ziet er nog goed uit!
+1
Rondeutz06
Mooi trekkertje Vincent, welkom op tf
+1
Albert Peters
Welkom hier
Bedankt voor jullie eerste reacties. Wist al zo’n 4 jaar dat deze een keer te koop zou komen. Wilde deze graag omdat het plaatwerk nog redelijk goed is en omdat ik door een kennis getipt werd wiens vader deze trekker 30 jaar terug aan de vorige eigenaar verkocht heeft. Een stuk van de geschiedenis is dus bekend.
Rest van de trekker heeft wel wat aandacht nodig. Ik ben begonnen met de stuurstang, een van de kogelbouten en het bijbehorende stuurstangdeel heeft veel slijtage. Het was provisorische gemaakt met Vd-draad om de boel bij elkaar te houden, maakte het rijden nogal link. Ik zoek een vervanger voor een kogelbout. Iemand een idee waar deze nog te vinden is. Kan wel een complete stuurstang vinden maar wil eerst proberen om het zo veel mogelijk origineel te houden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Dieselross F24 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!