Hier zie je Reyrink Diessen (Haghorst) × met een Volvo L110H (wiellader).Het laatste ongebruikte/bebouwde stukje van industrieterrein De Mierbeek in Esbeek moet er nu toch aan gaan geloven. Wat er ge

Volvo L110H

+2
Jotke
Hier zie je Reyrink Diessen (Haghorst) × met een Volvo L110H (wiellader).

Het laatste ongebruikte/bebouwde stukje van industrieterrein De Mierbeek in Esbeek moet er nu toch aan gaan geloven. Wat er gevouwd wordt en welk bedrijf er komt te zitten is mij onduidelijk en zal de tijd uitwijzen. Vroeger konden we op de site van de gemeente dergelijke info met tekeningen en zelfs adres van opdrachtgever enz vinden maar ik vermoed dat de nog verder aangescherpte privacy wetgeving de reden is dat dit sinds vorig jaar niet meer kan. Jammer! Het boeide mij niks waar de opdrachtgever vandaan kwam, vond het gewoon mooi om te kunnen zien hoe iets in aanbouw er uit moest komen te zien en bij industrieterrein wat voor bedrijf er zou komen te zitten.

Maar helaas zit er dus niks anders meer op dan afwachten!

20-04-2023, Esbeek.
Jotke

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Jotke
@Jotke

En nog twee foto's van de volgende dag!

Er was overdag ook een mobiele Cat kraan aan het werk, deze namen ze savonds weer mee naar "huis".

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo L110H en hebben de trefwoorden poseren , volvo , loonbedrijf reyrink , reyrink , reyrink diessen , esbeek , grondverzet , bouw en volvo shovel geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!