Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 120 de vuurdoop vandaag gemaaid met onze recent aangeschafte trekker.Trekker heeft sauter front pto gekregen wat is dat fijn aftaks tov zuidberg heel mooi rustig insch

Deutz-Fahr Agrotron 120

+5
sjonnies
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 120 de vuurdoop vandaag gemaaid met onze recent aangeschafte trekker.

Trekker heeft sauter front pto gekregen wat is dat fijn aftaks tov zuidberg heel mooi rustig inschakelen. Verder aantal dingen vervangen 2 dw ventielen voorop hydrolische remventiel er op dat kennen die Duitser niet. Daarnaast heeft tie de zelfde ondertrekhaak frame gerkegen net als de 128 kunnen we mooi de onderlat uitwisselen
Verder is de voor de waterrem geweest 125 pk aan de pin 10 pk minder dan de agrotron 128 maar hij kwa snelheid tipte hij aan de 128.

Verder willen we hem nog vermogen bij geven ca 140 pk aan de pin zodat tie ff wat meer te vertelen heeft met wat dikker gewas met maaien.

Dit was groenbemester op maisland dat maait ligter maar ook al 1e snede elders gemaaid toch nog 15 km per uur kunnen halen.

Verder heel enthousiast over de trekker techniek is zelfde als onze andere agrotron maar door de luchtgeveerde kabine en vooras veering een beademing om mee te maaien wat een comfort heerlijk.

Morgen thuis 1e snede maaien mag tie even 32 hec plat leggen donderdag avond vrijdag ochtend kuilen

Reacties

Mikkell
Blijven prachtige trekkers
Emmink
Is dat een hele klus zo'n hydraulisch remventiel erop maken? Onze recent aangeschafte 6290 komt uit Duitsland oorspronkelijk, zit alleen luchtremmen op, maar t merendeel van de machines die hier in de regio te huur zijn hebben olieremmen dus t moet d'r nog wel op komen denk ik.
+1
sjonnies
@Emmink dag werk hadden ze over en kon een gebruikt setje kopen denk kleine 1000 euro klaar bent
+1
Ronijn
@Emmink Heb 2 jaar geleden een set van een gebruikte M620 op mn 165.7 gebouwd. Is een dag werk en inderdaad, ongeveer €1000

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!