Ook maar eens begonnen met het maisland te bemesten.. Foto is geplaatst door Case5130 op 02-05-2023 om 20:08:20, met 6 reacties.

Maisland bemesten

+2
Case5130
Ook maar eens begonnen met het maisland te bemesten.

Reacties

+1
Case5130
Nog wat extra foto's, op deze trekker heb nu ook de AgOpengps opgebouwd

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

GerbertXL
Hoe smaller de machine hoe meer voordeel je ervan hebt. Mooi gangen overslaan, lekker.
Ik deed in de akkerbouw meestal twee keer een gang overslaan en dan terug om een overgeslagen gang te pakken en dan weer overslaan en zo verder, ideaal.
rickboer blija
Systeem bevalt wel dus, lig hier momenteel een beetje stil met installeren. Maar hoop het binnenkort toch wel af te ronden
Case5130
@rickboer blija ja bevalt zeker goed, wat @GerbertXL al zegt, met de smalle 4m bemester kun je mooi werkgangen overslaan waardoor je niet hoeft te steken. Dit systeem kan automatisch op de kopakker in de volgende werkgang draaien, dat is helemaal ideaal. Mooi op 4 banen overslaan ingesteld en zit altijd gelijk op de lijn na het draaien ipv dat je zelf zo goed mogelijk voor de lijn zet en dan activeerd.

Ja zag al iets voorbijkomen op telegram geloof ik? Wachten is op het hydraulisch ventiel?
rickboer blija
Quote Reactie van @Case5130:
Ja zag al iets voorbijkomen op telegram geloof ik? Wachten is op het hydraulisch ventiel?

Ja klopt, volgens mij is de productie van die ventielen net weer begonnen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault Ares 640 RZ ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!