Een deel van de eerste snede wegwerken. Foto is geplaatst door ljdekker op 04-05-2023 om 11:07:42, met 13 reacties.

Valtra T234

+3
ljdekker
Een deel van de eerste snede wegwerken

Reacties

Valtrapowerr
Mooie vervanger voor de deutz! zag hem voorbij komen bij offringa op fb, met een herkenbare kaweco
BEboer
Doet deze onder voor de Fendt demo? En als je deze tractor nu vergelijkt met de Fendt moet je 10,20 of 30% minder centen op tafel leggen?
mdoornekamp
@BEboer denk 40%
Ruben-Wind
@mdoornekamp paar jaar terug was een valtra in Nederlandse dealer net zo duur als een fendt bij Duitse dealer. Dus lijkt mij heel sterk.
+1
mdoornekamp
@Ruben-Wind
Quote:
fendt bij deen duitse dealer

Dan is die duitse wel scherp. Blijft altijd beetje lastig vergelijken met verschillende merken trekkers en uitvoeringen. En hangt ook sterk van je eigen eisen af.
ljdekker
@BEboer de fendt demo had zon beetje dezelfde vraagprijs als deze. Die fendt had geen gps, was 2,5 jaar ouder en had 2200 uur. Daarnaast had hij een klein scherm. Als je in deze pk klasse een trekker koopt moet er eigenlijk wel gps op want daar is vraag naar bij inruil.
BEboer
@ljdekker voordeel is nu zit je "nieuw" meestal zijn de garantie voorwaarden ook beter dan. Nu heb een nagenoeg volledige valtra line up.
rommert14
@BEboer maar dan heb je ook een hele andere trekker, ik dacht dat dat altijd wel meeviel maar nu ik een paar keer op die 720 weg ben geweest denk ik er wel anders over.
RaHeados
@rommert14 positief of negatief?
+1
rommert14
@RaHeados positief uiteraard
+1
ljdekker
@rommert14 ja een fendt is een andere trekker inderdaad, maar of die z'n geld waard is weet ik niet. Valtra heeft zo z'n nukken maar ik mag er graag mee werken.
+1
rommert14
@ljdekker Ja wij ook met de mf's hoor. Een nieuwe fendt wordt het hier sowieso niet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra T234 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!